Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Huawei MediaPad T5 10 WiFi Black

4,7 37 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Huawei MediaPad T5 10 WiFi Black

Huawei MediaPad T5 10 WiFi Black s displejom s uhlopriečkou 10,1" zapadá do kategórie pre tablety väčšej veľkosti. Túto veľkosť uvítate, keď používate multitasking či potrebujete väčšiu pracovnú plochu. Panel dokáže používať rozlíšenie 1 920 × 1 200.

Počas vyberania tabletu je operačný systém zrejme najdôležitejšou vlastnosťou. Android bol navrhnutý pre komplexné použitie, pretože metodika ovládania uplatňuje správanie nazbierané na dotykových telefónoch. Jeho silnou stránkou môže byť tiež veľký výber v cenách aj výbave.

Technické špecifikácie tabletu Huawei MediaPad T5 10 WiFi Black

Pamäť vnútorného úložiska špecifikuje, koľko voľného priestoru dostanú programy a dokumenty. Pamäť s kapacitou 16 GB postačí pre bežné použitie tabletu. Ak si zaobstaráte pamäť so 32 alebo 64 GB, mnohým z vás táto pamäť bohato vystačí a nebudete vyžadovať ani slot na pamäťovú kartu. Kapacita pamäte cez 128 GB dáva slobodu v telefóne nosiť všetky aplikácie, ktoré budete potrebovať. Miesto v prístroji Huawei MediaPad T5 10 WiFi Black možno rozšíriť pamäťovou kartou.

Pamäť pre beh aplikácií má veľkosť 2 GB. To možno interpretovať ako priestor vhodný pre stredne náročné využitie. Nebudete mať starosti s pozeraním na video vo vyššej kvalite ani sledovaním filmov či serálu.

Huawei MediaPad T5 10 WiFi Black vyhotovuje fotografie v rozlíšení 5 Mpx. To nám ukazuje, že ho použijete na fotky vo veľmi jemnom rozlíšení. Kamera na čelnej strane potom používa fotoaparát s rozlíšením 2 Mpx.

Aké vlastnosti sú u tabletu Huawei MediaPad T5 10 WiFi Black podstatné?

  • WiFi patrí do bežnej výbavy u väčšiny tabletov a Huawei MediaPad T5 10 WiFi Black nie je výnimkou

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 10,1 " (25,65 cm)
Rozlíšenie Full HD 1920 × 1200

Úložisko

Kapacita úložiska 16 GB
Typ pamäťovej karty Micro SDXC
Max. veľkosť pamäťovej karty 256 GB (262 144 MB)

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie WiFi, GPS

Fotoaparát

Výdrž a výkon

Softvér

Operačný systém Google Android
Verzia operačného systému Android 8.0 Oreo

Konštrukcia a farba

Výška 164 mm (16,4 cm)
Šírka 243 mm (24,3 cm)
Hĺbka 7,8 mm (0,78 cm)
Hmotnosť 460 g (0,46 kg)
Farba Čierna

Rad

Rad tabletu Huawei MediaPad

Značka/modely

Značka tabletu Huawei
Model tabletu MediaPad T5
Kód:  HU1072
Produktové číslo:  TA-T510WBOM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08