Obnoviť stránku

Vodné hry na záhrade

Garancia najlepšej ceny
17,90 €

Vodné hry na záhrade

Sú hračky, ktoré nestarnú. A legendárna stavebnica Playmobil, ktorá je na trhu od roku 1974 a vyrástlo na nej už niekoľko generácií detí, je bezpochyby jednou z nich. Podporte detské nadšenie do hry a začnite ich zbierku Playmobil stavebníc s 29-dielnou štartovacou súpravou figúrok a príslušenstva Vodné hry na záhrade. Stavebnica deti prenesie do slnečného dňa, kedy si mamička a chlapec užívajú zábavu na záhrade. Môžu relaxovať v závesnom kresle alebo sa osviežiť v bazéne. Dôležité je nezabudnúť na aplikáciu opaľovacieho krému. Pretože keď sa mamička nenamaže, UV žiarenie ju spôsobí efekt spálenia a zafarbí ju kožu do červena. Stavebnica Playmobil Vodné hry na záhrade vtiahne do hry všetkých milovníkov leta a vodných radovánok od 4 rokov.

Playmobil 71476 Vodné hrátky na záhrade

Kľúčové vlastnosti stavebnice Playmobil Vodné hry na záhrade

  • So stavebnicou Playmobil Vodné hry na záhrade sa deti prenesú do slnečného dňa
  • Súprava Playmobil s 29 dielmi obsahuje figúrku ženy s efektom spálenia pri UV žiarení, chlapca, mačky a mnoho ďalšieho príslušenstva
  • Stavebnica patrí do kolekcie Playmobil my Life zameranej na každodenný život
  • Playmobil Vodné hry na záhrade je skvelou štartovacou súpravou pre deti od 4 rokov
Vodné hrátky na záhrade

Zoznámte sa s kolekciou udržateľných stavebníc Playmobil my Life

Táto záhrada ponúka plno zábavy na horúce ľadové popoludnie. Realistické súpravy stavebníc z kolekcie Playmobil my Life umožňujú deťom prehrávať situácie z bežného, každodenného života. Do neho potom môžu vďaka skvelým doplnkom vkladať svoje vlatné nápady. Celá kolekcia my Life dbá na udržateľnosť, a preto sú stavebnice vyrobené z 80 % z recyklovaného materiálu alebo materiálu na biologickej báze. Pri kúpe stavebnice Playmobil určite poteší aj skutočnosť, že výroba prebieha v európskych továrňach.

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Určenie Pre chlapcov, Pre dievčatá, Pre všetkých
Vhodné od 4 rokov

Počet dielikov

Počet dielikov 29 ks

Téma

Téma Ľudia

Materiál

Materiál Plast

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Vlastnosti

Druh Postavičky, Doplnkové predmety
Použitie Na hranie
Materiál Plast

Druh

Druh Stavebnica
Kód:  HRAls5080
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4008789714763

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16