Obnoviť stránku

Smoby Trojkolka Be Move Confort biele kolesá

Smoby Trojkolka Be Move Confort biele kolesá

Každý rodič dobre vie, ako dokážu byť deti aktívne. Nechajte ich jazdiť na originálnej trojkolke Smoby Be Move Confort. Detská trojkolka je vysoko stabilná, pohodlná vďaka nastaviteľnému sedadlu a má úplne bezpečný dizajn. Praktickú vodiacu tyč ocenia rodičia, ktorí chcú kontrolovať smer jazdy, napríklad na prechádzke. Všetko, čo potrebujete, môžete vložiť do tašky na vodiacej tyči. Trojkolka Smoby je vhodná pre deti od 10 mesiacov.

Kľúčové vlastnosti trojkolky Smoby Be Move Confort

  • Absolútne bezpečná trojkolka
  • Okolo sedadla je ochranná lišta a sedadlo má bezpečnostný pás
  • Ergonomicky navrhnutý tvar pre pohodlie vašich detí
  • Súčasťou trojkolky Smoby je vodiaca tyč a taška na drobnosti
  • Rozvíja motoriku deti a vedie ich k aktívnemu pohybu
  • Krásne farebné vyhotovenie
  • Výborná na prechádzky s deťmi

Bezpečnosť na trojkolke Smoby

Bezpečnosť je pre trojkolky mimoriadne dôležitá. Preto má Smoby Be Move Confort protišmykové pedále, robustnú kovovú konštrukciu a kvalitné kolesá. Poistkou na riadidlách môžete kontrolovať smer jazdy, ako aj vodiacou tyčou. Pedále sa dajú zablokovať. Na sedadle je trojbodový bezpečnostný pás. V spojení s ochrannou lištou zaručuje maximálnu bezpečnosť vašich detí. Tie sa môžu pohodlne oprieť a ak práve nešliapu, môžu nechať nohy odpočívať na pedáloch.

Pohodlná šliapacia trojkolka

Trojkolka Smoby je nielen bezpečná, ale aj pohodlná. Nastaviteľné sedadlo je ergonomicky tvarované. Pedále sú prispôsobené tak, aby deti mali čo najväčšiu stabilitu. Vďaka kolesám z mäkčeného plastu je jazda tichá. Pod sedadlo si deti môžu uložiť hračky, je tu totiž vyklápací plastový košík. Trojkolka Smoby Be Move Confort vyzerá skvele. Farebná kombinácia a dizajn vás zaujmú na prvý pohľad.

Rozmery:
68 × 52 × 52 cm

Hmotnosť:
4,72 kg

Priemer zadných kolies:
15 cm

Priemer predného kolesa:
20 cm

  

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 1,25 rokov
Kód:  HRAif4074
Produktové číslo:  3032167404015
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03