Obnoviť stránku

Smoby Supermarket sivozelený

Smoby Supermarket sivozelený

Máte spísaný nákupný zoznam a už zostáva len schmatnúť peňaženku a vyraziť do obchodu? Kúpte svojim deťom hernú sadu Supermarket sivozelený od Smoby a nebudete musieť vytiahnuť päty z domu. V balení nájdete 42 rôznych doplnkov, ktoré hru náležite oživia. Potrebujete mlieko a sušienky? To všetko a ešte oveľa viac nájdete v ponuke detského supermarkete. Dokončite nákup a nezabudnite zaplatiť. Obchod je vybavený dotykovou pokladňou a funkčnou kalkulačkou. Ak nemáte hotovosť, je možné použiť aj platobnú kartu. Neváhajte a príďte si nakúpiť do moderne vybaveného supermarketu. Herná sada Supermarket sivozelený je vhodná pre deti od 3 rokov.

Kľúčové vlastnosti hernej súpravy Supermarket sivozelený od Smoby

  • Ideálny darček pre zvedavé deti
  • Samozrejmou výbavou je nákupný vozík a mechanická váha na ovocie a zeleninu
  • Obsahuje aj veľkú dotykovú pokladňu so zásuvkou na peniaze a skutočnú kalkulačku
  • Čítačka platobných kariet pre bezhotovostné platby
  • Hodiny a skener čiarového kódu so svetelným a zvukovým efektom
  • Súčasťou hernej sady Supermarket sivozelený od Smoby je aj 42 ks príslušenstva – makety potravín, ovocia a zeleniny, kľúčik k pokladni, mince, bankovky a platobná karta
  • Vhodné pre deti od 3 rokov

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka/hĺbka 70 cm
Šírka 59,6 cm
Výška 89,6 cm
Kód:  HRAb0533
Produktové číslo:  3032163502135

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18