Obnoviť stránku

Smoby Cotoons Svetlo Dobrú noc

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Smoby Cotoons Svetlo Dobrú noc

Chcete aby vaše bábätko zaspávalo v príjemnom prostredí? Zvelebte mu ho nočným svetlom Cotoons. Nočné svetlo Dobrú noc je veľmi obľúbená hračka, pri ktorej sa bábätkám ľahko zaspáva. Bábätko si tak zvyká stráviť v postieľke nejaký čas osamote pri jemne ladenom svetle na príjemné zaspávanie. Prevádzka hračky je na 2 batérie AAA/LR03, ktoré nie sú súčasťou balenia. Nočný projektor je vhodný pre bábätká už od narodenia a ocenia ho aj staršie deti. Stane sa z neho nevyhnutná súčasť pohodového večerného zaspávania. 

Kľúčové vlastnosti nočného svetla Cotoons

  • Nočné svetlo Cotoons vydáva príjemné svetlo na Dobrú noc
  • Na výber z 2 svetiel – stále a nepravidelné
  • Určené na postavenie na skrinku
  • Automatické vypnutie po 30 minútach
  • Prevádzka na 2 batérie AAA/LR03
  • Vhodné od narodenia

Ako nočné svetlo Dobrú noc funguje?

Nočné svetlo Cotoons spríjemní vášmu dieťaťu večerné zaspávanie. Po zapnutí vydáva jemné svetlo, ktoré navodzuje príjemnú atmosféru na ničím nerušený spánok. Na výber máte z 2 druhov svetiel – stále svetlo a nepravidelné svetlo, ktoré sa automaticky po 30 minútach vypne. Hračka Cotoons je určená na postavenie na skrinku, nie je možné ju zavesiť. Pomôžte vášmu bábätku sladko zaspať s nočným svetlom Dobrú noc. 

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Farba Modrá
Kód:  HRAif4867
Produktové číslo:  3032161101019
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06