Obnoviť stránku

Smoby Cotoons do vane zelenej

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Smoby Cotoons do vane zelenej

Vanička Smoby Cotoons zaručuje, že vaše dieťa je pri kúpaní bezpečné. Okrem toho má radosť, takže sa bude tešiť z ďalšieho kúpania. Sedačka Cotoons má ľahko vyberateľnú prednú herňu, takže dieťa môže ľahko sedieť na sedadle a potom opäť vložiť stojan. Počas kúpania dieťa sedí pohodlne a bezpečne a budete mať obe ruky voľné na ľahké kúpanie. 

Kľúčové vlastnosti vane Smoby Cotoons v zelenej farbe

  • Sedačka Cotoons zabezpečuje bezpečnú kúpeľňu pre deti
  • Oddeliteľná hračka
  • Vhodné pre deti od 6 mesiacov
  • Sedadlo vane v zelenej farbe

Zachyťte sedadlá v Cotoons

Smoby Cotoons zaručuje bezpečnú kúpeľňu pre deti. Je ľahko použiteľný. Jednoducho oddeľte hraný stôl, dieťa si posaďte a znovu postavte pult. Na pulte sú 3 hračky . Deti sa určite páčia postavy, ktoré sa môžu umyť. K dispozícii je kvetina na pulte, kde môžete sedieť postava. A tretia hračka je téglik, ktorý slúži na naplnenie kvetu vodou a potom funguje ako sprcha pre charakter. 

Nosnosť:
6 - 13 kg
 

Kód:  HRAif4878
Produktové číslo:  3032161106069
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06