Obnoviť stránku

Šaty na karneval – Pirát veľ. M

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Šaty na karneval – Pirát veľ. M

Kostým na karneval – Pirát je krásny karnevalový kostým pre vaše dieťa. Je ušitý na dieťa vo veku 5 – 9 rokov s veľkosťou postavy 120 – 130 cm. Kostým je určený pre chlapcov, ale celkom iste v ňom vynikne aj dievča. Obsahuje košeľu s vestou s dĺžkou 54 cm a nohavice s dĺžkou 60 cm. Jeho ďalšou súčasťou je aj opasok s prackou, šatka a neodmysliteľná časť kostýmu je typická klapka cez oko. Sada neobsahuje meč a parochňu, ktoré sú na obrázku balenia vyobrazené iba pre vašu lepšiu predstavivosť. Teraz stačí už len domaľovať fúzy, prípadne bradu a vyzbrojiť sa šabľou alebo pištoľou a ilúzia piráta bude dokonalá.

Kostým piráta je veľmi pohodlný a vaše dieťa sa v ňom bude cítiť dobre aj počas súťaží, hier a tanca, ktoré sú súčasťou každého karnevalu. Naviac celkom iste vystihne nielen neposednú povahu dieťaťa, ale aj jeho náklonnosť k akčným príbehom. Vaše dieťa určite videlo nejeden film, kde piráti vystupujú a tak pre neho nebude problém vžiť sa do jeho úlohy. Pomôžte vášmu dieťaťu s detailmi, ktoré masku ešte zdokonalia a užite si spolu s ním krásne chvíle na karnevale!
Obsah balenia:

  • Košeľa
  • Nohavice
  • Opasok s prackou
  • Šatka
  • Klapka na oko


Veľkosť:
120 – 130 cm
Odporúčaný vek:
5 – 9 rokov
 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 5 rokov

Kostýmy

Medzinárodná veľkosť M
Vhodné pre Deti
Téma Pirát
Kód:  KOS007d
Produktové číslo:  8590756554824

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12