Obnoviť stránku

Šaty na karneval – Indiánka veľ. M

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Šaty na karneval – Indiánka veľ. M

Šaty na karneval – Indiánka je zaujímavý prevlek, ktorý pristane každej dievčinke. Je vaše dievčatko tak trochu skôr diablica, než princezná? Potom je tento kostým presne to pravé! Ľahký kostým sa dobre oblieka, je pohodlný a nebráni v žiadnych pohybových aktivitách dievčatka. Je vhodný pre dievčatá od 5 – 9 rokov, ktoré majú výšku 120 – 130 cm. Rozprávajte vášmu dievčatku o indiánoch a ich zvykoch alebo pustite v televízore film, ktorý vašu malú indiánku správne naladí. Dobrodružstvo v tomto prevleku sa bude vášmu dievčatku páčiť!

Kostým obsahuje šaty, opasok a indiánsku čelenku. Vlasy a tomahavk alebo aj iné doplnky budete musieť dokúpiť alebo ešte lepšie vyrobiť v spolupráci s vašou malou indiánkou. Užijete si tak veľa zábavy a strávite spolu príjemné chvíle. Šaty sú vyrobené zo 100 % polyesteru a veľmi dobre sa udržujú. V tomto kostýme sa bude každé dievča cítiť príjemne a uvoľnene. Doprajte vašej malej indiánke množstvo nerušenej zábavy na detskom karnevale!
Obsah balenia:

  • Šaty
  • Opasok
  • Čelenka

Veľkosť:
M (120 – 130 cm)
Odporúčaný vek:
5 – 9 rokov

Kód:  KOS016d
Produktové číslo:  8590756554886

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04