Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Note PRO 12.2 WiFi Black (SM-P9000)

4,7 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Note PRO 12.2 WiFi Black (SM-P9000)

Práca a zábava sú v novom tablete Samsung Galaxy NotePRO v dokonalej harmónii. V spolupráci s revolučným perom S Pen vám dokáže byť plnohodnotným spoločníkom vo všetkých životných situáciách. Špičkové parametre každej jeho časti len potvrdzujú dominantnosť a exkluzivitu tohto bezkonkurenčného tabletu s veľkým 12,2"displejom, ktorý vám otvára úplne nové možnosti pracovnej efektivity, sprístupňovania, kreativity i zábavy.

Viac miesta, viac možností

Či už sa budete chcieť pozerať na film, prezerať si internetové stránky alebo napríklad tvoriť prezentáciu, využite k tomu tabliet NotePRO. 12,2" displej s rozlíšením vyšším ako Full HD znamená mať lepší zážitok úplne zo všetkého. Čítajte si magazíny, študujte dokumenty do práce, alebo si len s priateľmi užite pokojný filmový večer vrátane zvukového sprievodu dvojice stereo reproduktorov.

Produktivita, kreativita

Namiesto toho, aby ste zložito a pomaly prepínali medzi niekoľkými aplikáciami, pracujte vo všetkých naraz.
Chystáte sa na dovolenku? Naplánujte si prehliadku všetkých pamiatok a pritom ich polohu pozorujte na mape.
Zapisujte si vaše nápady pomocou aplikácie
S Note napríklad pri sledovaní obľúbeného seriálu. Buďte produktívni a zároveň kreatívni.

Písanie ako na PC

Píšte na virtuálnej klávesnici v operačnom systéme Google Android tak, ako ste zvyknutí z bežnej počítačovej klávesnice. Vďaka priestrannému displeju bolo možné zväčšiť jednotlivé tlačidlá natoľko, že text napíšete rýchlejšie a presnejšie, ako kedy bolo na tablete možné.

Sprístupnenie súborov kdekoľvek

Nebuďte stále viazaní na počítač, kedykoľvek vás inšpiruje niečo nové. S funkciou Remote PC môžete okamžite sprístupňovať a upravovať súbory z počítača priamo na tablete Galaxy NotePRO, nech už budete kdekoľvek s prístupom na internet.

Nový spôsob spolupráce

Mítingy môžu byť teraz vďaka e-meetingu oveľa viac produktívne, efektívne a ekonomické. Tento osobný organizátor s excelentnými sprístupňovacími schopnosťami vám a vašim spolupracovníkom umožní vymieňať dáta či dokonca písať poznámky do otvoreného dokumentu.

Jedno pero, veľa možností

Inteligentné pero S Pen prináša úplne nový zážitok z používania tabletu NotePRO. Jediným kliknutím nad displejom si môžete vyrezať časť obrazovky, zorganizovať obrázky a videá, nájsť čokoľvek v tablete, ľahko používať multitasking alebo vytočiť číslo, ktoré ste si práve zapísali.

Zapíšte, čokoľvek vás napadne

Zaznamenávanie vašich nápadov a poznámok je s aplikáciou S Note jednoduché a elegantné. Zapíšte si poznámky, náčrty, skeče, skrátka čokoľvek vás napadne a S Note ich automaticky upraví do digitálneho textu a perfektných tvarov.

Prebuďte v sebe maliarskeho ducha

Nechajte vo vás vyniknúť maliarskeho umelca. V aplikácii Sketchbook pomocou pera S Pen môžete experimentovať a tvoriť maľby, ako by ste na to používali veľké plátno. Na 12,2" displeji je naozaj dostatok miesta, na ktorom sa vaše maliarska duša môže doslova vyblázniť.

Inteligentné zadávanie

Schopnosti perá S Pen teraz vďaka pokročilému rozpoznávaniu písaného písma siahajú oveľa ďalej. Naplánujte si upozornenie, zapíšte si do kalendára poznámky, píšte SMS správy alebo vytáčajte čísla pomocou vami napísaného textu.

Kód:  RS155m8x
Produktové číslo:  SM-P9000ZKAXSK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07