Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Rummikub Mini

4,9 8 hodnotení

Rummikub Mini

Rummikub je obľúbená logická hra s číslami pre celú rodinu, ktorá vás len tak neomrzí. Sledujte vyložené kamene na stole, kombinujte ich a využite vo svoj prospech. Cieľom hry je vyložiť kamene do postupiek či skupín a získať maximum bodov. Hra nenásilnou a zábavnou formou pomáha precvičovať logické myslenie, koncentráciu aj matematické schopnosti. Rummikub Mini sa vyznačuje menším prevedením a je ideálnym spoločníkom na cesty.
Parametre a špecifikácia:
Obsah balenia:
106 kameňov s číslami
4 hracie podložky
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 7 rokov

Typ produktu

Typ produktu Dosková hra

Základné

Počet kociek 0
Hrateľnosť Základná hra
Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 4
Dĺžka hry 20 min

Jazyk

Jazyk Čeština, Slovenčina, Nemčina

Žánre a herné mechaniky

Žáner Logická
Kód:  HRAa4144
Produktové číslo:  9001890687495

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04