Obnoviť stránku

Robot – Vedecká súprava

4,6 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Robot – Vedecká súprava

Má vaše dieťa sklony na rozoberanie a opätovné skladanie vecí u vás doma, ale chcete uchrániť svoju domácu elektroniku od skúmavých rúk vášho potomka? Objavili ste vo vašom dieťati záľubu v robotoch a chceli by ste mu tiež jedného dopriať? V tom prípade je práve pre neho kreatívna súprava Robot spoločnosti Albi. V súprave nájde váš malý konštruktér všetko potrebné na to, aby si mohol zostaviť svojho vlastného 13 cm vysokého robota. Vďaka programovacím funkciám bude robot počúvať vždy na slovo a hranie s ním bude naozaj zábavou. Zostavený robot tiež môže fungovať ako detektor kovov a vymeniteľné paže poskytnú dieťaťu možnosť prispôsobiť si svoj výtvor podľa seba.

Súprava obsahuje: hlavu, oči, krk, paže, kolesá a koliesko, magnet, kliešťové ručičky, držiak fixu, priehradku na batériu s krytom, paže s detektorom kovov, LED diódy, plošný spoj, elektromotorčeky, telo, gumičky (pneumatiky), cieľovú bránu a ilustrovaný návod.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Programovanie pre deti

Ovládanie Manuálne
Výška hračky 30 cm
Typ programovania Blokové
Špeciálne funkcie Optický senzor, Detekcia prekážok
Kód:  HRAa5399
Produktové číslo:  8590228022295
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19