Obnoviť stránku

Robot Policajný

4,6 16 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
59,14 €

Robot Policajný

Policajný robot s vami bude na každom kroku a splní vám všetky vaše priania. Užijete si s ním veľa zábavy vďaka mnohým funkciám, ktoré z neho robia dokonalého spoločníka pre veselé popoludnia. Robot vám pomôže potlačiť všetok zločin a nájsť páchateľa každého činu. Samozrejmosťou je ovládanie pomocou praktického IR diaľkového ovládania. Programujte jeho pohyby a nechajte ho chodiť, tancovať či bojovať. Ľahko nastavíte hlasitosť aj rýchlosť jeho chôdze. Vďaka manuálnemu ovládaniu vystreľuje šípky! S policajným robotom sa na dlho zabaví každé dieťa. Hračku je možné ľahko nabíjať pomocou USB kábla. Tak čo vymyslíte nabudúce?


Kľúčové vlastnosti Policajného robota Guliver

  • Manuálna streľba šípok
  • Mnoho rôznych funkcií
  • Ľahko programovateľné sekvencie pohybov
  • Diaľkový ovládač
  • Robota je možné nabíjať pomocou USB kábla
  • Zvukové aj svetelné efekty
  • Vhodný pre deti od 3 rokov

Interaktívny robot Guliver – kapitán vesmírnych poriadkových služieb

Policajný robot Guliver disponuje plne funkčným, manuálnym delom, ktoré dokáže vystreliť drobné projektily. Po stlačení príslušného tlačidla Guliver zaháji jednu zo šiestich palebných sekvencií. Policajný robot taktiež dokáže účinne všetko strážiť. Po stlačení tlačidla hliadka sa robot dá v sprievode hudby do pohybu smerom vpred a ak narazí na prekážku, bude sa Guliver snažiť sa jej vyhnúť. Tento režim trvá 20 minút a bez ďalších príkazov potom dôjde k jeho vypnutiu.



Diaľkové ovládanie s mnohými možnosťami

Na ovládanie robota slúži diaľkové ovládanie s mnohými možnosťami použitia. Robot Guliver totiž disponuje mnohými funkciami! Robota môžete prinútiť k pohybu všetkými smermi (či už chôdzou alebo jazdou), nechať ho zatancovať, simulovať reč, strážiť či zahrať melódiu. Po stlačení tlačidla DEMO robot spustí hudbu a predvedie demonštračné sekvencie. Ovládač funguje na 2 1,5V AAA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia.



Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Áno
Typ batérií AAA
Počet batérií 2 ks

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Vlastnosti

Typ robota Humanoidný
Vlastnosti Programovateľný, Na ovládanie, Interaktívny

Programovanie pre deti

Ovládanie Ovládačom, Gestami
Výška hračky 32 cm
Špeciálne funkcie Svetelné efekty, Zvukové efekty, Ovládanie gestami
Kód:  HRAif10868
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8590756017886

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02