Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Robot Hasič

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Robot Hasič

Robot Hasič s vami bude na každom kroku a pomôže vám uhasiť každý požiar. Užijete si s ním veľa zábavy vďaka mnohým funkciám, ktoré z neho robia dokonalého spoločníka pre veselé popoludnia. Robot vám pomôže zachrániť obyvateľov vášho imaginárneho mestečka pred ohňom aj povodňou! Samozrejmosťou je ovládanie pomocou praktického IR diaľkového ovládania. Programujte jeho pohyby a nechajte ho chodiť, tancovať či bojovať. Ľahko nastavte hlasitosť aj rýchlosť jeho chôdze. Vďaka manuálnemu ovládaniu strieka vodu! S robotom hasičom sa na dlho zabaví každé dieťa. Hračku je možné jednoducho nabíjať pomocou USB kábla. Tak čo vymyslíte nabudúce?


Kľúčové vlastnosti Robota hasiča Oliver

  • Strieka vodu
  • Množstvo rôznych funkcií
  • Ľahko programovateľné sekvencie pohybov
  • Diaľkový ovládač
  • Robota je možné nabíjať pomocou USB kábla
  • Zvukové aj svetelné efekty
  • Vhodný pre deti od 3 rokov

Interaktívny robot Oliver – kapitán vesmírneho hasičského zboru

Robot hasič Oliver disponuje funkčným vodným delom, ktorým môže hasiť vzniknuté požiare. Stačí len presne zacieliť a vystreliť. Streľba má celkom na výber zo šiestich sekvencií. Robot Oliver má na chrbte nádržku na vodu, ktorá musí byť naplnená pomocou lievika na vodu, aby mohol spustiť paľbu vodným delom. Pri napĺňaní je dôležité použiť čistú vodu a nechať robota vypnutého.



Diaľkové ovládanie s mnohými možnosťami

Na ovládanie robota slúži diaľkové ovládanie s mnohými možnosťami použitia. Robot Oliver totiž disponuje až 22 funkciami! Robota môžete prinútiť k pohybu všetkými smermi (či už chôdzou alebo jazdou), nechať ho zatancovať, simulovať reč či zahrať melódiu. Po stlačení tlačidla DEMO robot spustí hudbu a predvedie demonštračné sekvencie. Ovládač funguje na 2× 1,5 V AAA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia.



Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 5 rokov

Programovanie pre deti

Ovládanie Ovládačom
Výška hračky 31,5 cm
Kód:  HRAif10869
Produktové číslo:  8590756017893

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14