Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Playmobil 9459 Snoplivec a Tesák

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Playmobil 9459 Snoplivec a Tesák

PLAYMOBIL sú stavebnice, ktoré spoľahlivo potešia a zabavia deti rôznych vekových kategórií. Sú tematicky zamerané, takže si každé dieťa nájde takú, ktorá ho bude baviť. Deti určite ocenia mnoho prepracovaných doplnkov a rodičia zase fakt, že jednotlivé dieliky sú hygienické, ľahko umývateľné a nepúšťajú farbu. Stavebnice Playmobil podnecujú fantáziu, kreativitu a podporujú rozvoj detskej motoriky.

Kľúčové vlastnosti stavebnice Snoplivec a Tesák

  • Kreatívna tematická stavebnica Playmobil
  • Drak a viking na motívy obľúbenej rozprávky
  • Prepracované detaily
  • Stavebnica obsahuje veľa doplnkov
  • Zdravotne neškodná, ľahko umývateľná
  • Podnecuje fantáziu a kreativitu
  • Podporuje rozvoj motoriky
  • Vhodná pre deti od 4 rokov
  • Rozmery Tesáka sú 40 × 36 × 11 cm

Vycvičte si svojho draka

Preberte mladého vikinga Snoplivca a preleťte sa s ním na drakovi Tesákovi. Balenie obsahuje tiež palicu a štít pre Snoplivca, sedlo pre Tesáka, kýblik na vodu, balistu pri jazierku, tri strely a ovečku, na ktorej je namaľovaný terč. Môžete sa tak preletieť na drakovi, vyhýbať sa spŕške balistických striel, preháňať ovcu okolo jazera, poliať ju vodou z vedra a mnoho ďalšieho. Fantázii sa medze nekladú a táto stavebnica rozhodne ponúka mnoho priestoru pre rozprávanie vlastných príbehov.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 4 rokov

Stavebnice a puzzle

Materiál Plast

Poznáte z

Poznáte z Ako vycvičiť draka

Druh

Druh Stavebnica
Kód:  HRAif9809
Produktové číslo:  4008789094599

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19