Obnoviť stránku

Playmobil 9061 Obchod pre akvaristov

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Playmobil 9061 Obchod pre akvaristov

Pri návšteve morského akvária môžu všetci milovníci drobných morských tvorov navštíviť Obchod pre akvaristov. Ponuka je naozaj široká – vyberať môžete z rôznofarebných morských hviezdic až po krabov šibalov. Ale pozor, nech vás naše nezbedné krabíky necvaknú. Radšej pri výlove použite na to určenú sieťku, alebo požiadajte kvalifikovaných zamestnancov... To a omnoho viac môžete prežiť spoločne so stavebnicou Obchod pre akvaristov od Playmobil. Stavebnica obsahuje, okrem iného, dve akváriá, zamestnancov, zákazníkov, morské tvory a suveníry. Obe akváriá sa dajú naplniť vodou, vďaka čomu bude hranie s nimi naozaj autentické. Nechcú si vaši zákazníci kúpiť žiadneho z ponúkaných morských tvorov? Nevadí. V obchode si môžu vyberať aj z mnohých suvenírov a občerstvenia. Veľkou senzáciou je nezbedná chobotnička, ktorá po zákazníkoch veľmi rada strieka vodu.

Kľúčové vlastnosti stavebnice Obchod pre akvaristov od Playmobil

  • Podporuje kreativitu a fantáziu
  • Stavebnica od Playmobil je vyrobená z hygienicky vyhovujúceho materiálu
  • Detailne prepracované, pestrofarebné dieliky
  • Akváriá sa dajú naplniť vodou
  • Obsahuje postavičku zamestnanca, zákazníkov a ďalšie
  • Odporúčaný vek: od 4 rokov
  • Rozmery: 9,4 × 24,8 × 34,4 cm
  • Súčasťou balenia je tiež plastová chobotnička, ktorá funguje ako pipeta

Kvalitné spracovanie a vyhovujúci materiál

Stavebnice Playmobil sú vyrobené z kvalitného hygienicky vyhovujúceho plastu s vysokou odolnosťou. Dieliky tak zostávajú stálofarebné, dobre sa umývajú a odolajú takmer akémukoľvek zaobchádzaniu.

Kód:  HRAif6957
Produktové číslo:  4008789090614
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04