Obnoviť stránku

Playmobil 6919 Väzenie

4,8 4 hodnotení
87,90 €

Playmobil 6919 Väzenie

Nechajte svoje deti vziať zákon do svojich rúk a zavrieť zločinca do väzenia od Playmobilu. Väznica má svoje veliteľské centrum so zatváracou skriňou na zbrane vrátane 2 pút a 2 obuškov. Dovnútra sa dá dostať pomocou brán, ktorá sa otvárajú na obe strany. Do väznice možno zaparkovať policajné auto (číslo 6873 - nie je súčasťou). Súčasťou stavebnice je aj zločinec, ktorého môžu deti prezliecť do väzenských šiat. Zločinec môže utiecť pomocou steny, ktorá sa dá prelomiť. Na väznicu môže pristáť aj vrtuľník. S touto hračkou budú deti rozvíjať svojou fantáziu a jemnú motoriku. Vhodné pre deti od 5 rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • zatvorte zločinca do väznice
  • súčasťou aj zločinec, ktorého možno prezliecť do väzenských šiat
  • rozvíja detskú fantáziu a jemnú motoriku
  • vhodné pre deti od 5 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívySamozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 5 rokov

Stavebnice a puzzle

Materiál Plast
Téma Polícia a hasiči
Kód:  HRAif1037
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4008789069191
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08