Obnoviť stránku

Playmobil 6816 Chovný rybník

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Playmobil 6816 Chovný rybník

PLAYMOBIL sú stavebnice, ktoré spoľahlivo potešia a zabavia deti rôznych vekových kategórií. Sú tematicky zamerané, takže si každé dieťa nájde takú, ktorá ho bude baviť. Deti tiež ocenia mnoho prepracovaných doplnkov a rodičia zase, že jednotlivé dieliky sú hygienické, ľahko umývateľné a nepúšťajú farbu. Stavebnice Playmobil podnecujú fantáziu, kreativitu a podporujú rozvoj detskej motoriky.

Kľúčové vlastnosti

  • Kreatívna tematická stavebnica Playmobil
  • Chovný rybník plný zvieratiek
  • Prepracované detaily
  • Mnoho doplnkov
  • Zdravotne nezávadné, ľahko umývateľné
  • Podnecuje fantáziu a kreativitu
  • Podporuje rozvoj motoriky
  • Vhodná pre deti od 4 rokov

Chovný rybník

V prírode za mestom môžete pri svojich výletoch navštíviť rybník plný rýb a ďalších zvieratiek. Podľa všetkého sa pri ňom usídlila vydra, bocian aj neposedná žabka. Samozrejme tu nájdete aj všadeprítomné kačice. Skúsite si uloviť rybu? Tie menšie nechajte pre rybárika poletujúceho okolo.

Obsah balenia:
Rybník so stromom, mólo, figúrka rybára, udička, zvieratká, ďalšie príslušenstvo

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  HRAif0994
Produktové číslo:  4008789068163
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13