Obnoviť stránku

Playmobil 6173 Veľkonočné Zajíčková škôlka

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Playmobil 6173 Veľkonočné Zajíčková škôlka

So stavebnicou Playmobil s motívom Veľkonočné Zajíčková škôlky si vaše dieťa užije veľkú zábavu nielen na Veľkú noc. Je vyrobená vo veselých farbách, a tak rýchlo upúta každé detské očko. Súčasťou učebne v prírode sú tri roztomilí zajačikovia, rastliny a samozrejme školské pomôcky. 

kľúčové vlastnosti

  • Stavebnica bude perfektným doplnkom každej detskej izby nielen na Veľkú noc
  • V učebni dieťa nájde 3 zajačikmi, tabuľu, lavicu a ďalšie iné roztomilé doplnky
  • Celý set je vyrobený v pestrých farbách, aby upútal každé malé dieťa
  • Jednotlivé kusy stavebnice sú vyrobené z kvalitného umývateľného plastu, ktorý nepúšťa farbu
  • Hračka je vhodná pre deti od 4 rokov

Skvelá zábava nielen na Veľkú noc

Motívom stavebnice sú zajačikovia učiaci sa o nebezpečné líške v prírodnej učebni, ktorá je vybavená veľkonočnými a jarnými dekoráciami. Ako tento príbeh bude pokračovať ďalej už je v réžii vašej ratolesti. Súčasťou balenia je dostatočné množstvo doplnkov, s ktorými sa každé dieťa zabaví dlhé hodiny. Nechýba tak ani jarné kvety, školské pomôcky alebo trávnik s cestičkou a vysokým stromom.

Kvalitné a ľahko umývateľný plast

Hračka je vyrobená z pevného plastu, ktorý je hygienický, ľahko sa očistí a nepúšťa farbu. Hodí sa pre všetky deti od 4 rokov a okrem zábavy pomáha aj rozvoju kreativity, fantázie a jemnej motoriky. Je prepracovaná do najmenších detailov a svojimi farbami zaujme každého malého človiečika.

Kód:  HRAa9383
Produktové číslo:  4008789061737

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19