Obnoviť stránku

Playmobil 6155 Svadobné modely

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Playmobil 6155 Svadobné modely

Chcete urobiť radosť vašej malej dievčatku? Potom jej kúpte stavebnicu Playmobil s motívmi svadobných modelov. V balení sa nachádza modelka s oblečením pre nevestu a družičky, ktoré predvádza. Nesmie chýbať ani pojazdný stojan, na ktorý sa modelmi aj s doplnkami odkladajú.

kľúčové vlastnosti

  • Módna prehliadka v podobe svadobných modelov urobí radosť každému malému dievčatku
  • Súčasťou je modelka, na ktorú dieťa ľahko nasadí oblečenie pre nevestu či družičku
  • Odkladacie miesto na nepoužité modely tvoria praktický stojan
  • Všetkých 56 dielikov, z ktorých sa stavebnice skladá, je vyrobené z kvalitného umývateľného plastu
  • Hračka je vhodná pre deti od 4 rokov
  • Rozmery: 19 × 14 × 7 cm

Módna prehliadka môže začať

Stavebnica sa svadobnými modelmi, ktorá je prepracovaná do najmenších detailov, upúta pozornosť každej malej slečny. Vďaka nej bude môcť organizovať módne prehliadky vo svojej izbičke. V krabici sa nachádza modelka, ktorú možno veľmi ľahko obliecť, svadobné model, šaty pre družičku a rad doplnkov, ktoré očarí každého. Nesmie chýbať ani pojazdný stojan pre odkladanie oblečenia. 

Pomáha rozvíjať kreativitu, fantáziu a motoriku

Hračka je vyrobená z kvalitného plastu, ktorý je umývateľný a nepúšťa farbu. Je vhodná pre deti od 4 rokov a okrem zábavy pomôže tiež rozvíjať kreativitu, fantáziu a jemnú motoriku. Svojou prepracovanosťou do detailov vyčarí úsmev na tvári každej malej dievčaťa. 

Kód:  HRAa9382
Produktové číslo:  4008789061553

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07