Obnoviť stránku

Playmobil 6110 Vozidlo na triedený odpad

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Playmobil 6110 Vozidlo na triedený odpad

Každé mesto potrebuje byť perfektne udržiavané a čisté. O to sa už postará vozidlo na triedený odpad Playmobil.  Ten zaistí pravidelný vývoz triedeného odpadu s dvojicou pracovitých smetiarov. Vozidlo má sklopnú nákladné plochu určenú pre vysypávanie košov i veľkých kontajnerov. 

kľúčové vlastnosti

  • Dvojica smetiarov s vozidlom sa skvele postará o každé mesto, ktoré si vaše dieťa vytvorí
  • V sade nájdete voz so sklopnou nákladné plochou, ktorá umožňuje vyvážať ako popolnice, tak kontajnery
  • Stavebnica je vyrobená z kvalitného a pevného plastu, ktorý je ľahko umývateľný a nepúšťa farbu
  • V krabici sa nachádza 40 súčiastok
  • Hračka je vhodná pre deti od 4 rokov
  • Rozmery: 27 × 12 × 16,5 cm

Údržba mesta bude hračka

Upratovanie a údržba mesta teraz bude s týmto vozidlom na triedený odpad naozaj hračka. Dvojica pracovníkov sa spoľahlivo postará o vyvezenie každej popolnice. Vozidlo má sklopnú plochu, vďaka ktorej možno odpad ľahko vysypať. V sade nesmie chýbať ani dve popolnice, ktoré bude auto vyvážať. Set dotvára aj tematické doplnky. 

Rozvíja detské schopnosti

Na výrobu stavebnice bol použitý kvalitný plast, ktorý je umývateľný a nepúšťa farbu. Okrem toho, že vytvára skvelú zábavu pre každé dieťa, rozvíja tiež jeho predstavivosť, kreativitu a jemnú motoriku. Je prepracovaná do najmenších detailov, teda rozhodne zaujme na prvý pohled a bude skvelým darčekom pre každého malého človiečika.

Kód:  HRAa9374
Produktové číslo:  4008789061102

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18