Obnoviť stránku

Playmobil 5654 Prenosný box - Penalty

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Playmobil 5654 Prenosný box - Penalty

Chcete mať stavebnicu, ktorá bude rozvíjať detskú predstavivosť a zručnosť detských prstíkov? Stavebnica Playmobil Penalty má 7 dielikov a je vhodná pre deti od 4 rokov. Všetky dieliky stavebnice sú z kvalitného, umývateľného plastu. Stavebnicu ľahko zložíte a uložíte do prepravného kufríka, a tak sa vám nestratí a nepomieša s inými stavebnicami. Jednoducho môžete kombinovať aj s inými stavebnicami od Playmobilu.

Rozhodujúci penalty

Kopnite so svojím panáčikom penaltu, ktorá rozhodne celý zápas! Figúrka futbalistu je veľká 7,5 cm a môžete s ňou strieľať pokutové kopy. Stavebnica obsahuje bránku, loptu a farebné kužele. 

Kľúčové vlastnosti

  • od 4 rokov
  • prenosný kufrík
  • rozvíja predstavivosť, fantáziu a zručnosť
  • umývateľné
  • z kvalitného plastu
  • možnosť kombinovať s inými súpravami od Playmobilu

Rozmery balenia:
25 × 5,5 × 16 cm

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 4 rokov

Počet dielikov

Počet dielikov 7 ks

Stavebnice a puzzle

Materiál Plast
Kód:  HRAif0974
Produktové číslo:  4008789056542

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17