Obnoviť stránku

Playmobil 5582 Štýlová kuchyňa

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Playmobil 5582 Štýlová kuchyňa

Do posledného detailu prepracovaná kuchyňa v modernom štýle! Malá gazdinka v nej nájde úplne všetko čo si môže priať. Sporák, rúra dokonca aj mikrovlnka skvele poslúži k príprave či ohrievanie pokrmov. Je libo menšie desiatu? Stačí vytiahnuť sendvičovač s mixérom a ovocný koktail s propečeným toastom sú na svete. V americkej chladničke nájde nielen množstvo rôznym potravín, ale aj hotové jedlá. Čo tak si dať napríklad vynikajúcu pizzu alebo grilované kurča.Nechýba ani kompletná sada riadu - hrnce, panvice, taniere i príbory. Celá stavebnice je veľmi jednoducho zostaviteľná a vďaka kvalitnému spracovaniu tiež značne odolná. 

Malá dizajnérka bude nadšená

  • Detská stavebnica - luxusné, plne vybavená kuchyňa v modernom štýle zo série Playmobil City Life
  • Rúra, mikrovlnak, sporák, umývačka, chladnička, sendvičovač, mixér
  • Hrnce, panvice, taniere, dklenky, príbory a ďalšie
  • Mnoho potravín, hotové jedlá
  • Jedna herné figúrka - 7,5 cm
  • Vysoko kvalitné plastové spracovanie
  • jednoducho zostaviteľné
  • Vhodné pre deti od 4 rokov

Vysoká kvalita spracovania

Všetky súčasti stavebnice sú vyrobené z veľmi kvalitného bezpečného plastu s vysokou odolnosťou. Vďaka tomu sú ľahko umývateľné, stálofarebné a odolajú takmer akémukoľvek zaobchádzanie v priebehu detských hier.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  HRAa9349
Produktové číslo:  4008789055828
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01