Obnoviť stránku

Playmobil 5579 Detská izba s poschodovou posteľou

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Playmobil 5579 Detská izba s poschodovou posteľou

Detská izba kde nuda nikdy nebude. Palanda s parádny šmykľavkou sa postará o zábavu všetkým deťom z okolia. Nechýba ani hŕbu hračiek, vozík alebo xylofón. Všetky hračky rýchlo upracete do farebnej skrine. Súčasťou je jedna herné figúrka.Celú stavebnicu veľmi jednoducho zostavíte a vďaka kvalitnému spracovaniu si môžete byť istí aj jej odolnosťou aj dlhou životnosťou.

Malá dizajnérka bude nadšená

  • Detská stavebnica - detská izba zo série City Life
  • Palanda so šmýkačkou, skriňa, hračky, xylofón, vozík na kolieskach
  • Jedna herné figúrka - 7,5 cm
  • Vysoko kvalitné plastové spracovanie
  • jednoducho zostaviteľné
  • Vhodné pre deti od 4 rokov

Vysoká kvalita spracovania

Všetky súčasti stavebnice sú vyrobené z veľmi kvalitného bezpečného plastu s vysokou odolnosťou. Vďaka tomu sú ľahko umývateľné, stálofarebné a odolajú takmer akémukoľvek zaobchádzanie v priebehu detských hier.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  HRAa9348
Produktové číslo:  4008789055798
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11