Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Mechanické laboratórium

4,7 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Mechanické laboratórium

Kreatívna sada, vďaka ktorej deti preniknú do základov mechaniky. Z kreatívnej sady zostavíte až 50 rôznych modelov – od páky a kladky až po zložitejšie modely, ako je lietadlo, žeriav, dragster alebo autíčko s mechanickou prevodovkou a elektromotorom. Sada obsahuje obojstranné a jednostranné tyčky, tyčky so spojkami, spojky, krúžky, hriadele, pravouhlý diel prevodovky, ozubené kolesá, cievku, remenicu, hák, karosériu auta, lanko, elektromotor, zásobník na batérie, kľučky, volant, kolesá, veľké pneumatiky, gumičky, malé pneumatiky, ozubený hriadeľ a návod. 

Kľúčové vlastnosti

  • Unikátna kreatívna sada
  • Až 50 rôznych modelov – od jednoduchých až po tie najzložitejšie
  • Bohato vybavená sada
  • Viac ako 250 stavebnicových dielov
  • Podrobný návod
  • Vhodné pre deti od 8 rokov
 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Stavebnice a puzzle

Materiál Plast
Počet dielikov 250 ks

Počet projektov

Počet projektov 50
Kód:  HRA5399
Produktové číslo:  8590228027283
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13