Obnoviť stránku

Mazzy – nauč sa kódovať

3,6 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
51,90 €

Mazzy – nauč sa kódovať

Ak sa vaše deti zaujímajú o oblasť robotiky alebo chcete aby sa naučili základom programovania už v ranom veku, potom sa vám bude perfektne hodiť táto didaktická robotická hračka Mazzy. Robota Mazzy od Made necháte svoje deti zložiť len pomocou skrutkovača a priloženého návodu, pričom majú hneď dve možnosti, čo zo 100 modulárnych dielov vytvoria - buď robota na kolesách alebo off-road vozidlo s pásmi. Po zostavení však zábava nekončí! Mazzy je schopný až 240 programovateľných akcií, ktoré budú deti ovládať na kontrolnom paneli priamo na robotovi alebo prostredníctvom mobilnej aplikácie. Môžu určovať smer jeho pohybu, zvuky, meniť jeho výraz tváre alebo dokonca organizovať preteky! S robotom Mazzy nuda jednoducho neexistuje. Robotická hračka je poháňaná štyrmi AA batériami, ktoré nie sú súčasťou balenia.


Kľúčové vlastnosti didaktickej robotickej hračky Mazzy

  • Robota Mazzy 2 v 1 z kolekcie Zigybotov od Made je možné zostaviť dvomi spôsobmi - ako robota (s kolesami) či off-road vozidlo (s pásmi)
  • Deti sa s touto didaktickou hračkou naučia prvým krôčikom v oblasti robotiky a programovania
  • Na Mazzyho zloženie zo 100 modulárnych dielov postačí len skrutkovač a priložený podrobný návod
  • Ovládanie je možné dvomi spôsobmi - na kontrolnom paneli priamo na robotovi (iba pohyb) alebo prostredníctvom aplikácie (pohyb, mimika tváre, zvuky, hudba a preteky)
  • Robot Mazzy je schopný až 240 akcií
  • Vybavený je tiež senzorom detekcie prekážok
  • Robotická hračka Mazzy funguje na 4 AA batérie s napätím 1,5 V, ktoré nie sú súčasťou balenia



Užite si hromadu zábavy so skladaním a programovaním robota Mazzy!



Zostavte, kódujte a hrajte sa!

Vďaka robotu Mazzy z kolekcie Zigybotov od Made sa vaše deti kreatívnym a veľmi zábavným spôsobom naučia prvé kroky v odbore robotiky a programovania. Stačí, keď im požičiate skrutkovač a ony už si podľa podrobného návodu samy robota Mazzy zostavia. Navyše je Mazzy navrhnutý zo 100 modulárnych dielov, čo z neho umožní zostaviť hneď dva druhy modelov - robota alebo off-road vozidlo.

Robota Mazzy môžete ovládať manuálne alebo prostredníctvom aplikácie

Zigybot Mazzy poslúchne akékoľvek príkazy vašich detí, ktoré mu ich môžu dávať hneď dvomi spôsobmi. Deti budú ovládať Mazzyho pohyby pomocou kontrolného panela umiestneného priamo na robotickej hračke a ďalšie programovateľné funkcie ako výrazy, zvuky, hudbu či preteky môžu nastavovať prostredníctvom mobilnej aplikácie. Dohromady dokáže robot Mazzy predviesť až 240 akcií a disponuje tiež senzorom detekcie prekážok. Aplikáciu môžete používať cez smartfón či tablet s operačným systémom Android alebo iOS. Robotická hračka Mazzy je poháňaná štyrmi 1,5 V AA batériami, ktoré nie sú súčasťou balenia.




Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Typ batérií AA
Počet batérií 4 ks

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 8 rokov

Vlastnosti

Vlastnosti Programovateľný, Na ovládanie, Edukatívny

Programovanie pre deti

Ovládanie Mobilom
Podporované OS Android, iOS
Typ programovania Pre najmenších
Špeciálne funkcie Svetelné efekty, Zvukové efekty
Kód:  HRAbz06932
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8590756037013

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14