Obnoviť stránku

Lenovo ThinkPad X240 20AL0-09L Touch

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo ThinkPad X240 20AL0-09L Touch

Moderný a pre maximálnu mobilitu optimalizovaný notebook značky Lenovoj e ideálnym riešením pre profesionálov, ktorí sú stále na cestách. Je vybavený antireflexnou LCD obrazovkou na zachovanie dobrej viditeľnosti bez nepríjemných odleskov. Telo je spevnené horčíkovou zliatinou a vyniká zvýšenou odolnosťou proti nepriaznivým vplyvom a dlhou životnosťou. Kombinácia moderných komponentov a možnosť pripojenia externej batérie poskytuje notebooku dostatok energie na celý deň.
Mnoho funkcií na cesty

  • Výkonný a úsporný procesor Intel Core i7
  • Antireflexný displej s technológiou IPS
  • Rýchly SSD disk s vysokou kapacitou
  • Tenká, ľahká a napriek tomu odolná konštrukcia
  • Možnosť pripojenia externej batérie
  • Pokročilé zabezpečenie dát
  • Porty USB 3.0 pre rýchle prenosy dát

Notebook Lenovo ThinkPad X240 je aktuálne najľahší a najtenší notebook, ktorý firma vyrába. S váhou 1,29 kg a s maximálnou hrúbkou iba 2 cm je notebook neuveriteľne ľahko prenosný a to bez akýchkoľvek kompromisov v portoch, konektivite či odolnosti.


Plnohodnotná, s trackpointom, odolná proti poliatiu kvapalinami a s príjemným stlačením klávesov - taká je už dlhú dobu klávesnica pri špičkových notebookoch Lenovo a rovnako je to v prípade modelu ThinkPad X240. Dokonca sa dočkala ešte ďalšieho vylepšenia na lepšiu spoluprácu so systémom Microsoft Windows 8- multimediálne tlačidlá, rýchly prístup k aplikáciám alebo LED indikátory stavov.
Pracujte maximálne efektívne vďaka najnovšej generácii procesorov Intel s architektúrou Haswell. Notebook nabootuje do systému takmer instantne, zvláda pokročilý multitasking či bleskurýchle prepínanie medzi aplikáciami. To všetko s minimálnou spotrebou energie a s maximálnou bezpečnosťou. Vaše dáta môžete ochrániť proti nežiaducemu prístupu a bezpečne sa pripojiť na internet pomocou zabudovaných bezpečnostných funkcií.
Spravujte, chráňte, opravujte alebo lokalizujte vaše firemné notebooky kdekoľvek na svete. Technológia Intel vPro zabudovaná v procesore Intel Core umožňuje pohodlnú a jednoduchú správu na firemnej úrovni s nízkymi nákladmi. Užívajte si dokonale prirodzených farieb, vysokého kontrastu a širokých pozorovacích uhlov displeja vyrobeného technológiou IPS. Jemné HD rozlíšenie na 12,5" uhlopriečke doslova vykúzli perfektné detaily a obraz tak vyzerá ako namaľovaný.
Kombináciou internej batérie spoločne s externou vymeniteľnou batériou zaručuje technológia Power Bridgef lexibilitu a maximálnu výdrž na jedno nabitie. Ľahko a rýchlo vymeníte batérie, bez toho aby ste museli notebook vypínať. Aj cez svoju nízku váhu a tenkú konštrukciu sa notebook Lenovo ThinkPad X240 môže pochváliť vskutku odolným šasi. Vrchný kryt tvorený uhlíkovými vláknami a šasi z horčíka zaručuje maximálnu pevnosť bez zvýšenia hmotnosti.
Notebookv yniká odolnosťou proti vysokému tlaku, vlhkosti, vibráciám, vysokej teplote, náhlym teplotným zmenám, nízkemu tlaku (zodpovedajúcemu nadmorskej výške 4 500 m), nízkej teplote a prachu. Mnoho zákazníkov stále potrebuje k svojej práci analógový VGA výstup napríklad na pripojenie notebooku k projektoru. Zabudovaný VGA port znamená, že nepotrebujete žiadne ďalšie adaptéry, ktoré musíte kupovať, vymieňať a bohužiaľ tiež strácať. Nechýba ani prítomnosť USB 3.0 portov pre rýchle prenosy dát (až 10x rýchlejšie než cez USB 2.0).

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 12,5 "
Typ displeja Antireflexný
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i7
Modelové označenie procesora Intel Core i7 4600U Haswell
Frekvencia procesora 2,1 GHz (2 100 MHz)
Core Boost Frekvencia 3,3 GHz (3 300 MHz)
Cache procesora 4 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Frekvencia pamäte 1 600 MHz (1,6 GHz)

Grafická karta

Typ grafickej karty Integrovaná

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics 4400

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1 Pro

Pevný disk

Rozhranie disku Serial ATA III
SSD kapacita 256 GB (0,26 TB)

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Dotykový displej, Čítačka odtlačkov prstov, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, TrackPoint

Batéria

Počet článkov
Maximálna výdrž batérie 11,76 h

Hmotnosť

Hmotnosť 1,29 kg

Rozhranie

Grafické výstupy VGA, Mini DisplayPort
Sieťové RJ-45 (LAN)
Ďalšie rozhrania Dokovací konektor, Express Card
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
USB 2.0 1 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11ac, 802.11n, 802.11g, 802.11b, 802.11a
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 305 mm
Hĺbka 208 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  NT072u3l
Produktové číslo:  20AL009LMC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01