Stavebnice LEGO kvety

Botanická kolekcia LEGO® – kvety z kociek

Všetky LEGO® kvety sú tvorené z jedinečne prepracovaných dielikov, ktoré dokonale imitujú detaily reálnych rastlín. Vybrať si môžete z rôznych druhov – v ponuke nájdete orchideu, bonsaj, strelíciu alebo sukulenty, lúčne kvety a dekorácie zo sušených rastlín. Vytvorte si tak vlastné kombinácie, ktoré budú dokonale ladiť s vaším interiérom.

Relaxujte a rozvíjajte kreativitu s kvetmi LEGO® Botanical Collection

Zostavovanie stavebníc LEGO® Botanical Collection môže byť skvelou zábavou najmä pre dospelých. Rozvíjajú kreativitu, precvičujú jemnú motoriku a podporujú fantáziu. Ohromujúce LEGO® kvety si navyše môžete postaviť spoločne, a vytvoriť si tak krásnu výstavku, ktorá vám zdieľané momenty bude pripomínať navždy.

LEGO bonsaj
LEGO kvety

Vyjadrite svoju lásku cez LEGO® kvety, ktoré nikdy nezvädnú

LEGO® kvety môžete venovať pri každej príležitosti. Či už chcete vyjadriť svoju vďaku svojim blízkym, oslavujete Valentína alebo hľadáte vďačný darček na Deň matiek. LEGO® kytica kvetov je dlhotrvajúcou dekoráciou – prirodzene nezvädne, nemusí sa zalievať a ani meniť každú sezónu.

LEGO Botanical kytica

Všetky LEGO® kvety majú svoj význam

Vytvorte si svoje vlastné kvetinové aranžmány podľa toho, čo symbolizujú. Levanduľa prináša pokoj, sušené kvety spomienky a orchidea je skvelá, ak chcete niekomu vyjadriť lásku.

LEGO kvety

LEGO® Botanical Collection pre dospelých

Rad kvetov LEGO® Icons patrí k náročnejším stavbám pre skúsených staviteľov. Ponúka prepracované detaily, ktoré robia vzhľad modelu vernejší.

LEGO orchidea

Tvorte originálne kombinácie z kolekcie LEGO® Botanical Collection

LEGO® kvety z LEGO® Botanical Collection si môžete postaviť podľa návodu, alebo im vdýchnuť kúsok vlastnej fantázie. Dajú sa ľubovoľne kombinovať – vytvorte si originálny kvetinový aranžmán.


Postavte si svoj vlastný exotický LEGO® kvet alebo Icons Strelícia

Táto LEGO® kytica verne kopíruje vzhľad exotickej rastliny pochádzajúcej až z ďalekej Juhoafrickej republiky. V LEGO® Botanical Collection patrí medzi tie najobľúbenejšie práve vďaka tomu. Jej listy pripomínajú listy banánovníka, avšak najzaujímavejšie sú na nej jej pestrofarebné kvety.

Pre svoj ďaleký pôvod nemá strelícia vžitý žiadny význam ako predošlé kvety, ktoré poznáme celé veky, ale pre domorodcov mala význam obrovský, pretože z jej kvetov liečili zápaly.


S pomocou LEGO® Icons Bonsaj si vytvarujete miniatúrne stromčeky

Stavebnica LEGO® Icons Bonsaj je krásnym doplnkom, ktorý osvieži interiér domova aj kancelárie, a už len pohľad naň prináša upokojujúci pocit harmónie. Bonsaj doslova znamená strom v miske a kedysi bol vnímaný ako umelecké dielo. Zodpovedalo tomu aj zdobenie a tvar vaničiek, v ktorých bol sadený. Pokiaľ sa vám teda nechce čakať roky, kým z malého semienka vypestujete vlastné, bude tento model LEGO® Botanical priamo pre vás.