LEGO Avatar Neytiri a thanator vs. Quaritch v AMP obleku

Stavebnica LEGO® Avatar – objavte úchvatnú Pandoru

Kúzelné stavebnice LEGO® Avatar sú tu pre všetkých nadšených sledovateľov tohto sci-fi filmu. Umožnujú vám preskúmať úchvatnú planétu Pandora plnú ikonických postáv, úžasných tvorov aj dobre známych miest poriadne zblízka. Pre fanúšikov tém udržateľnosti, harmónie a rešpektu k prírode sú tu aj originálne sety LEGO® Avatar. Dajú sa navzájom kombinovať,takže si môžete vytvoriť vlastný svet a každý deň sa púšťať do nových dobrodružstiev.

Aké dobrodružstvá ukrývajú sety z radu LEGO® Avatar?

Jednotlivé sety LEGO® Avatar ukrývajú množstvo akcií aj zážitkov, ktoré dobre poznáte z filmových snímok. Môžete si tak zopakovať svoje obľúbené scény alebo si naopak vymyslieť vlastný scenár. Pridajte sa k Jakeovi a Neytiri pri ich lietaní na banshee, staňte sa svedkami prvého spojenia Jaka s mocným Torukom alebo preskúmajte miestnu flóru na stanici 26 s doktorkou Grace. Pestré stavebnice LEGO® Avatar ponúkajú detailne spracované figúrky aj modely prostredia.

LEGO Avatar 2 Toruk Makto a Strom duší
LEGO Avatar Jake a Neytiri: Prvý let na banshee

Herný zážitok pre deti aj dospelých

Rad LEGO® Avatar, inšpirovaný filmovou adaptáciou, ktorá sa dočkala aj ďalšieho pokračovania, je určená detským aj dospelým fanúšikom tohto úžasného sveta plného farieb a fantastických stvorení. Deti sa budú tešiť z každého farebného detailu aj obľúbených momentov, ktoré môžu znovu prežiť, a ľahko tak rozvinúť svoju kreativitu a predstavivosť. Kvalitne spracované kocky LEGO® ich navyše podporia v tvorivej činnosti a precvičení jemnej motoriky.

Stavebnica LEGO Avatar pre deti

Stavebnice LEGO® Avatar pre dievčatá aj chlapcov

Každý set stavebníc LEGO® Avatar je vhodný pre dievčatá aj chlapcov minimálne od 9 rokov.

LEGO Avatar pre celú rodinu

LEGO® Avatar – zážitok pre celú rodinu

Rad LEGO® Avatar je navrhnutý tak, aby ho mohlo stavať a hrať sa s ním hneď niekoľko ľudí. Jednotlivé balenia totiž obsahujú viacero návodov.

LEGO Avatar svietiace dieliky

Magická atmosféra so stavebnicou LEGO® Avatar

Zážitok z hry umocnia dieliky svietiace v tme, ktoré dodajú vašim dobrodružstvám tajuplnú atmosféru.