Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Kúzelné Čítanie – Kniha Atlas Sveta SK

4,8 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
13,90 €

Kúzelné Čítanie – Kniha Atlas Sveta SK

Séria Kúzelné čítanie predstavuje ideálny spôsob poznávania sveta pre deti vo veku od 6 rokov. Deti si nenásilnou a interaktívnou formou prehlbujú svoje vedomosti, logické myslenie i schopnosť koncentrácie. Všetky získané zručnosti si deti trénujú v zábavných, edukatívnych, vedomostných i postrehových hrách, ktoré knihy obsahujú.

Knihy z tejto série v sebe spájajú obrázky, text a hovorené slovo. Špeciálna elektronická ceruzka (predáva sa samostatne) slúži ako čítačka kódu, ktorý je ukrytý priamo na stránkach kníh. Vďaka tejto technológii ceruzka dokáže predčítať text, ktorý je v knihe vytlačený aj ten, ktorý je skrytý pod ikonami či obrázkami.

Kľúčové vlastnosti knihy Kúzelné čítanie

  • Interaktívna náučná hra zo série Kúzelné čítanie
  • Škola hrou
  • Vhodná pre deti od 6 rokov
  • Vďaka kompatibilite s mikro USB možno ceruzku nabíjať väčšinou klasických nabíjačiek na smartfóny

Čo nájdete v knižke Kúzelné čítanie – Atlas sveta?

Atlas sveta vás zoznámi so všetkými kontinentmi sveta. Pomocou ôsmich rôznych máp spoznáte jednotlivé štáty a zistíte, kde tieto krajiny ležia aj veľa informácií o nich. Nechýbajú tu ani oceány, moria, veľké rieky a pohoria, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou našej planéty. Obrázky na mapách vám ukážu, aké zvieratá, stavby či iné zaujímavosti môžete v jednotlivých krajinách nájsť. Svoje znalosti si potom môžete overiť pomocou zábavných kvízov, ktoré nájdete na každej dvojstrane. Knihu nahovorili slovenskí herci Boriš Farkaš a Dominika Zeleníková a obsahuje cez 1 800 zvukov a textov. Otvorte knižku a objavujte našu fascinujúce planétu.

Upozornenie: Nová aj staršia verzia kúzelnej ceruzky sú plne kompatibilné s akoukoľvek knižkou Kúzelného čítania.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 6 rokov

Kúzelné čítanie

Určenie Deti
Typ Kniha
Edícia Výučbová kniha
Téma Príroda, Štáty/mestá
Jazyk Slovenčina

Ceruzka

Obsahuje elektronickú ceruzku Bez ceruzky
Kód:  HRAif12980
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9788089773022
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16