Obnoviť stránku

Kostým Princezná veľkosť M

5 3 hodnotení
15,90 €

Kostým Princezná veľkosť M

Kostým na karneval - Princezná je veľmi obľúbenou maskou malých slečien. Veď ktorá slečna by nechcela byť aspoň raz na karnevale princeznou? Kostým Princezná obsahuje ozdobu do vlasov a šaty v bielej farbe, ktoré sú krásne zdobené striebornými prvkami. Šaty sú dlhé až po členky malej princeznej a pri tanci sa jej budú nádherne točiť.

Kostým princeznej je pohodlný, nie je strihaný na pevno, dbá o možnosť voľného pohybu malých princezien. Šaty sú určené pre vekovú kategóriu detí od 5 do 9 rokov, ktoré majú veľkosť 120 – 130 cm. V týchto krásnych šatách môže ísť vaša slečna nielen za princeznú, ale aj za Čarovnú vílu, Kráľovnú zimy alebo priamo za Popolušku. Keď dorobíte zlatú hviezdu na čelo, môžete mať z vašej slečny ďalšiu princeznú zo známej rozprávky. Fantázii sa medze nekladú a spoločne s vašou slečnou môžete vyrobiť rad ďalších doplnkov a vytvoriť tak jedinečný a nezameniteľný kostým. Strávite tak spolu nezabudnuteľné chvíle a vaša snaha bude na karnevale odmenená.
Obsah balenia:

  • Šaty
  • Ozdoba do vlasov

Veľkosť:
120 – 130 cm
Odporúčaný vek:
Od 5 – 9 rokov

Parametre a špecifikácia

Kostýmy

Medzinárodná veľkosť M
Vhodné pre Deti
Téma Princezná
Príležitosť Karneval, Párty
Súčasť kostýmu Pokrývka hlavy, Šaty

Čo musíte vedieť

Určenie Pre dievčatá
Vhodné od 5 rokov
Kód:  KOS018d
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8590756555302

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14