Obnoviť stránku

Kostým poľovnícky, veľ. S

5 3 hodnotení
9,89 €

Kostým poľovnícky, veľ. S

Kostým na karneval – Lovčí je postavičkou z mnohých známych, ale aj menej známych filmov. Kostým je určený pre chlapcov, ale nič nebráni tomu, aby ho oblieklo aj dievčatko. Mnoho z vás si pamätá na rozprávku, z ktorej je nasledujúci výrok: "klobúk s perím, lúk a kamizoly, ale poľovník to nie je". Aj v kostýme lovca bola schovaná Popoluška, a preto je kostým vhodný aj pre dievčatá. A tých rozprávok, v ktorých lovci vystupujú, sú desiatky, len možno ich vždy nezaregistruje, pretože nie sú ústrednou postavou. Kostým obsahuje nohavice, košeľu, návleky na nohy, klobúk a opasok. Neobsahuje topánky.

Ako u ďalších kostýmov je možné využiť fantáziu a predstavivosti a doplniť masku o prípadné ďalšie doplnky. Ak máte možnosť, pridajte perie ku klobúku a samozrejme u lovca by nebolo od veci zaobstarať zbraň. Ak to bude lúk, kuša alebo iná strelná zbraň, samozrejme detská, je už na vašom uvážení či žiadosti potomka. Užite si tak spoločnú prípravu masky a hlavne potom maškarný ples, prípadne inú detskú akciu s maskami.
Obsah balenia:

  • Nohavice
  • Košeľa
  • Opasok
  • Návleky na nohy
  • Klobúk

Veľkosť:
92 – 104 cm
Odporúčaný vek:
3 – 4 roky

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Určenie Pre chlapcov
Vhodné od 3 rokov

Kostýmy

Medzinárodná veľkosť S
Vhodné pre Deti
Téma Bojovníci
Príležitosť Karneval, Halloween , Párty
Súčasť kostýmu Opasok, Pokrývka hlavy, Košeľa, Nohavice
Detská veľkosť 3 – 4 roky
Kód:  KOS065
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8590756825160

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06