Obnoviť stránku

Kostým Indián veľkosť M

5 3 hodnotení
Zľavnené -7 %
12,90 € 13,90 €

Kostým Indián veľkosť M

Kostým na karneval – Indián je kúzelný prevlek na maškarný pre vaše dieťa. Veľkosť M je určená pre vekovú kategóriu 5 – 9 rokov na postavu vysokú 120 – 130 cm. Kostým je určený predovšetkým pre malých chlapcov, ale rovnako dobre v ňom bude vyzerať aj vaše dievčatko. Obsahuje blúzku a nohavice s nevyhnutnou čelenkou, ktorá z vášho dieťaťa urobí zrejmého indiána. Teraz stačí už len pomaľovať tvár a vyrobiť alebo dokúpiť tomahawk aj parochňu, pretože tieto diely nie sú súčasťou masky.

Kostým indiána je veľmi pohodlný a vaše dieťa sa v ňom bude cítiť dobre aj počas súťaží, hier a tanca, ktorý je súčasťou každého karnevalu. Navyše celkom iste vystihne nielen neposednú povahu dieťaťa, ale aj jeho náklonnosť k indiánskym príbehom. Pomenujte vaše dieťa indiánskym menom a rozprávajte mu o indiánoch alebo pustite dobrodružný film o legendárnom hrdinovi Winnetou, aby malo správnu predstavu o tom, čo jeho maska predstavuje. Pomôžte vášmu dieťaťu s detailmi, ktoré masku ešte zdokonalia a užite si spolu s ním krásne chvíle na karnevale!
Obsah balenia:

  • Blúzka
  • Nohavice
  • Čelenka

Veľkosť:
M (120 – 130 cm)
Odporúčaný vek:
Od 5 – 9 rokov
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Kostýmy

Medzinárodná veľkosť M
Vhodné pre Deti
Téma Indián
Príležitosť Karneval, Párty

Čo musíte vedieť

Vhodné od 5 rokov
Kód:  KOS025
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8590756554862

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16