Obnoviť stránku

Kočík pre bábiky - Adélka

4,8 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kočík pre bábiky - Adélka

Krásny kočík je nutnou výbavou všetkých zodpovedných mamičiek. Teraz sa každá slečna vo veku od 2 rokov môže vydať na prechádzku so svojou bábikou, ktorú uloží do žiarivo ružového kočíka. Tam môže tvoje malé dievčatko nerušene odpočívať, zatiaľ čo sa ty porozprávaš so svojimi kamarátkami, ktoré iste budú nový kočík obdivovať. Do praktickej brašne pripevnenej na riadidlách môžeš uložiť všetky dôležité veci, ktoré sa ti budú na prechádzke hodiť. Ťažké tašky z veľkých nákupov nemusíš nosiť v rukách, k dispozícii máš praktický košík v spodnej časti. Vôbec nevadí, keď trochu vyrastieš. Nastaviteľná rukoväť umožní upraviť výšku riadidiel presne tak, ako potrebuješ.

Parametre a špecifikácie:

Rozmery kočíka:
67 × 68 × 41 cm

Nastaviteľná rukoväť:
39-68 cm

Vhodné pre bábiky:
Do 46 cm

Odporúčaný vek:
Od 2 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 2 rokov

Farba

Farba Ružová

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 67 cm
Šírka 68 cm
Výška 41 cm

Typ

Tyk kočiarika Hlboký

Vlastnosti

Maximálna výška bábiky 46 cm

Balenie

Obsah balenia Taška
Kód:  HRAa2638
Produktové číslo:  8590756748452

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04