Obnoviť stránku

Kinetický piesok 454 g Gem sapphire

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kinetický piesok 454 g Gem sapphire

Kinetický piesok je úžasná inovatívna zábava vhodná nielen pre deti, ale aj pre celú rodinu. Kúpte ho deťom a za chvíľu budete kupovať ďalší pre seba. Tento kreatívny materiál je totiž silne návykový a už ho nedáte z ruky. Hranie s týmto pieskom je nielen zábavné, ale prináša aj chvíle relaxácie a navyše pôsobí aj antistresovo a terapeuticky. Kinetic Sand je veľmi príjemný na dotyk, je jemný, mäkký a hebký. Umožňuje deťom zlepšovať ich zručnosti, fantáziu a jemnú motoriku.

Kľúčové vlastnosti

  • Úžasný kreatívny materiál
  • Je hebký, mäkký a príjemný na dotyk
  • Práca s ním prináša relaxáciu a odbúranie stresu
  • Nikdy nevyschne a ľahko sa upratuje
  • Je 100 % bezpečný a netoxický
  • Patentovaná technológia špeciálneho spojiva

Unikátny materiál

Kinetický piesok je zložený z 98 % z piesku a tajomstvo jeho pohybu je ukryté v patentovanej technológii, ktorá spočíva v zostávajúcich 2 % špeciálneho spojiva. Kinetic Sand vám nikdy nevyschne, ľahko sa upratuje, pretože vždy priľne k sebe a nie k vašim rukám. Navyše je 100 % bezpečný a netoxický, neobsahuje lepok, pšenicu kazeín ani prach a vyhovuje všetkým bezpečnostným smerniciam pre uvedenie na trh v EÚ. Je vhodný aj pre deti s alergiami. Kinetic Sand sa chváli certifikátom podľa EN 1171.

V tomto balení nájdete úžasný žiariaci piesok.

Obsah:
454 g

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAa5958c
Produktové číslo:  ASRT778988128008

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03