Obnoviť stránku

iKNOW SK verzia

4,0 1 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
25,90 €

iKNOW SK verzia

Dôvtipná vedomostná hra o Slovensku je určená deťom od 12 rokov. Rovnako ako v českej verzii táto hra preverí vaše vedomosti, ale zároveň tiež vašu schopnosť správne odhadnúť svojho protihráča. Jedinečná hra zameraná na Slovensko je okorenená napínavým herným systémom, ktorý bude baviť nielen deti, ale aj dospelých. Zvíťazí len ten, kto má vedomosti a zároveň je bystrý aj vnímavý. Táto hra môže byť skvelým darčekom k narodeninám aj Vianociam, môže sa ale tiež stať zaujímavou odmenou za úspechy v škole. Venujte svojim deťom darček, ktorý ich bude dlho baviť!

Kľúčové vlastnosti hry

  • obsahuje 1 600 otázok zo 4 kategórií
  • má 4 800 nápovedí
  • obsahuje celkom 400 kariet
  • súčasťou hry je herný plán, 6 iKnow figúrok, 6 iBET figúrok a hracie žetóny
  • hra je určená pre 2 - 6 hráčov
  • doba hrania tejto hry je viac ako 45 minút
  • hra je vhodná pre hráčov od 12 rokov

Hráme sa, smejeme sa, učíme sa ...

Hranie je najlepší spôsob učenia, to vedel už Jan Amos Komenský. V priebehu hry iKNOW SK sa formou hry dozviete veľa zaujímavých vecí a rozšírite si svoje obzory. Hra obsahuje 1 600 otázok zo 4 kategórií (slovenské osobnosti, slovenské výtvory, slovenská krajina, rôzne) a 4 800 nápoved, ktoré vám postupne odhaľujú správnu odpoveď. Títo pomocníci navyše poskytujú hráčom nepreberné množstvo ďalších informácií a zaujímavostí ku každej otázke. Po skončení hry budete vždy o niečo múdrejší. Kúpte deťom zaujímavú hru, pri ktorej budú musieť premýšľať!

Čo hra obsahuje

Hra obsahuje 400 kariet s 1600 otázkami a odpoveďami, herný plán, 6 iKnow figúrok, 6 iBET figúrok, hracie žetóny (25 čiernych a 25 bielych), 1 priehľadný žetón na označenie kategórie a pravidlá.

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Stolný

Základné

Hrateľnosť Základná hra
Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 6
Dĺžka hry 45 min
Náročnosť Stredná

Jazyk

Jazyk Slovenčina

Žánre a herné mechaniky

Žáner Vedomostné a náučné, Rodinná, Postrehová

Rady

Produktový rad Slovensko

Čo musíte vedieť

Vhodné od 12 rokov
Kód:  HRAa6291
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8590228022066
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18