Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Hatchimals Zberateľské zvieratká, 4 + 1

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Hatchimals Zberateľské zvieratká, 4 + 1

Štvorbalenie zberateľských figúrok zvieratiek Hatchimals od značky Spin Master s jedným exkluzívnym bonusovým zvieratkom navyše. Pomôžte im vyliahnuť sa z vajíčok a zistite, aké zvieratko je vo vnútri! Keď zahrejete srdiečko na vajíčku, tak zmení farbu a je možné ho pretlačiť a vybrať figúrku. Každé vajíčko ukrýva jednu náhodnú postavičku zo série. Vždy je to prekvapenie, ale podľa farby fliačikov na škrupine spoznáte, ku ktorej rodinke zvieratko vo vnútri patrí. Zberateľská kolekcia obsahuje 70 rôznych postavičiek z niekoľkých rodín. Hračka je vhodná pre deti od piatich rokov.

Kľúčové vlastnosti Hatchimals – zberateľské zvieratká

  • Balenie obsahuje 4 zberateľské figúrky a jednu bonusovú postavičku
  • Vajíčka ukrývajú náhodné postavičky zo série
  • Pri zahriatí zmení srdiečko na vajíčku farbu
  • Celá zberateľská kolekcia obsahuje 70 rôznych figúrok
  • Hračka je vhodná pre deti od päť rokov
Rozmery balenia:
179 × 229 × 43 mm

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 5 rokov
Kód:  HRAjd1540
Produktové číslo:  778988603345
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08