Obnoviť stránku

Hatchimals Trblietavá Penguela

4,4 11 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Hatchimals Trblietavá Penguela

Čarovná interaktívna plyšová hračka Hatchimals trblietavá Penguela. Rozbaľte svoje veselé vajíčko s milým kamarátom vnútri, starajte sa o vajíčko, starajte sa o neho a sledujte ho. Až sa vo vnútri škrupiny rozsvietia oči, je to tá pravá chvíľa, aby sa váš kamarát vyliahol. Interaktívna hračka, ktorá sa chová ako živé zvieratko, zaručí, že si bude dieťa nielen hrať, ale zároveň sa tiež naučí starať o svojho kamaráta. Keďže je Hatchimals chlpatý, pôsobí antistresovo, tiež komunikuje s dieťaťom a vyžaduje pozornosť a starostlivosť. Ide o hračku, ktorá neomrzí.

Kľúčové vlastnosti fialového Hatchimals Trblietavá Penguela

  • Hatchimals je interaktívna hračka 2 v 1
  • Balenie obsahuje vajíčko a plyšovú hračku
  • Vo vajíčku je jeden z dvoch Hatchimals Penguela
  • Ide o náhradu za živého maznáčika
  • Hovorí, tancuje, chodí
  • Hrá si, hovorí na dieťa, svieti očami
  • Učí deti starať sa o život a spokojnosť chlpatého Hatchimals
  • Plyšová srsť pôsobí antistresovo
  • Je to hračka, ktorá neomrzí
  • Vhodné od 5 rokov

Takmer živý kamarát Hatchimals Penguela

Hladkajte vajíčko a vykľuje sa jeden z Hatchimals, ktorí sú na obale. Nastáva čas, kedy sa dieťa stará o svojho kamaráta, ktorý sa vyvíja ako naozajstné zvieratko. Tento čarovný tvor vyžaduje starostlivosť a lásku, odmení vás za to žiariacimi očami. Učte svojho kamaráta chodiť, tancovať, hrať hry či hovoriť, bude po vás všetko opakovať. Dokonca môžete hračku prevracať, počúvať jej srdcový tep alebo skúšať na svojho čarovného chlpáčka klopať, on totiž zaklope späť. Zakaždým, keď zostarne, ozve sa veselá narodeninová pesnička.

Interaktívny plyšový Hatchimals Penguela

Nielen, že si so svojím kamarátom môžete hrať a užívať si zábavu, ale naučíte sa starať o svojho chlpatého maznáčika a priateľa. Táto interaktívna hračka Hatchimals je vhodná nielen pre hru samotnú, ale aj ako milá pomôcka, vďaka ktorej sa dieťa rozvíja a stará sa o zvieratko, ktoré je ako živé. Vhodné pre deti od 5 rokov.

Kód:  HRAjd1648
Produktové číslo:  778988515334

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01