Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Hatchimals Surprise dvojčatá mačičky

4,5 19 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Hatchimals Surprise dvojčatá mačičky

Ktoré malé dieťa by nechcelo svoju vlastnú mačičku? S interaktívnou hračkou Hatchimals Surprise môže mať rovno mačacie dvojčatá! Tieto dvojčatá sú ukryté vnútri čarovného vajíčka. Starajte sa o neho s láskou a pomôžte mačičkám vyliahnuť sa. Vajce rozmaznávajte, hladkajte, hrajte sa s ním a budete počuť zvnútra zvuky, ktoré vám povedia, ako sa mačičky práve cítia. Hneď ako nastane čas na liahnutie mačičiek, uvidíte na vajci dúhové oči. Po vyliahnutí dvojčiat sa o mačičky starajte a naučte ich nové veci. Mačičky sa dokážu hýbať, hovoriť, tancovať, spievať a dokonca aj rozprávať vtipy! S hračkou Hatchimals Surprise dvojčatá mačičky si deti užijú veľa zábavy a naučia sa starať o druhých. Hračka je odporúčaná pre deti od 5 rokov. 

Kľúčové vlastnosti interaktívnej hračky Hatchimals Surprise dvojčatá mačičky

  • Interaktívne mačacie dvojčatá od Hatchimals Surprise
  • Súprava obsahuje vajce a dve mačičky
  • Mačičky sa vedia hýbať, hovoriť, spievať, tancovať
  • Hračka funguje s 2× AA batériami
  • Rozmery balenia sú 30 × 20 × 15 cm
  • Hračka Hatchimals Surprise je určená pre deti od 5 rokov

Každé dvojča má svoju jedinečnú osobnosť! 

Hoci sú vzhľadovo mačacie dvojčatá Hatchimals Surprise úplne rovnaké, každé má svoju vlastnú povahu. Jedna mačička miluje pohyb a rada vám zahopká, zahrá hru alebo zatancuje, tá druhá zase rada hovorí, rozpráva vtipy, spieva a naučí sa opakovať slová, ktoré hovoríte. Naučte ju hovoriť napríklad „Mám ťa rád“. 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 5 rokov

Výška hračky

Výška hračky 14 cm

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Typ batérií AA
Kód:  HRApta0154
Produktové číslo:  778988666029

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01