Obnoviť stránku

Gogen MAXPAD 9 G5B modrý

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gogen MAXPAD 9 G5B modrý

Detský tablet Gogen Maxpad ponúkne vašim ratolestiam veľký 9" dotykový displej a plnohodnotný operačný systém Android. Môžu sa na ňom hrať hry, ale aj sa učiť vďaka zábavným výukovým aplikáciám. Všetky aplikácie sú samozrejme v českom jazyku a špeciálny detský webový prehliadač zaručuje prístup na web s bezpečným obsahom. Pre vyššiu odolnosť a eleganciu je tento tablet zasadený do pekného silikónového puzdra v modrej farbe.

Kľúčové vlastnosti modrého tabletu Gogen MAXPAD 9 G5B

  • Zábavné výukové aplikácie a hry
  • Veľký 9" dotykový panel
  • Detský a rodičovský mód
  • Nastaviteľné detské prostredie SIMBA
  • Webový prehliadač s bezpečným obsahom
  • Integrovaný WiFi modul a podpora microSD kariet
  • Dotykové pero Touch Pen
  • Predná a zadná kamera
  • Slúchadlový výstup

Veľa výukových aplikácií a detské prostredie

Zábavné výukové aplikácie umožnia deťom rozvíjať svoje talenty napríklad v rozširovaní slovnej zásoby, abecedy, čísiel a počítania, vzťahu k hudbe, prvej pomoci, orientáciu na cestách, v cudzích jazykoch a vďaka peru Touch Pen napríklad aj v písaní a kreslení. Výhodou je, že aplikácie sa orientujú predovšetkým na zábavnú formu výučby. Ide predovšetkým o pexesá, hry, hádanky, úlohy, obrázky alebo hlasového sprievodcu. Detské integrované prostredie SIMBA dokáže fungovať v dlaždicovom usporiadaní pre skúsenejších detských používateľov alebo na zjednodušenom obrázkovom pre tých najmenších. Rodičia majú možnosť v tablete nastaviť až 4 detské profily s pomocou rodičovského módu. Nechýba ani časové vymedzenie používania tabletu, respektíve nastavenie času, počas ktorého je možné tablet odomknúť len pomocou rodičovského hesla.

Detský tablet s optimálnou výbavou

Srdcom detského tabletu Gogen MAXPAD 9 G5B je štvorjadrový procesor s frekvenciou jadra 1,3 GHz. O chod operačného systému Android 4.4.4 Kitkat sa stará operačná pamäť vo veľkosti 1 GB. Na ukladanie aplikácií a dát je vyhradená 16 GB interná pamäť. Avšak v prípade, že by táto kapacita nestačila, nezabudnite na možnosť pridať ešte microSD kartu. Na jednoduché pripojenie k internetu je tablet vybavený WiFi modulom a ďalším stupňom, ktorý podporí kreativitu detí je dotykové pero Touch Pen.


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Displej

Uhlopriečka displeja 9 " (22,86 cm)
Rozlíšenie HD 1024 × 600

Úložisko

Kapacita úložiska 16 GB
Typ pamäťovej karty MicroSD

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie WiFi

Výdrž a výkon

Softvér

Operačný systém Google Android
Verzia operačného systému Android 4.4 KitKat

Konštrukcia a farba

Výška 165 mm (16,5 cm)
Šírka 260 mm (26 cm)
Hĺbka 20 mm (2 cm)
Hmotnosť 650 g (0,65 kg)
Farba Modrá

Rad

Rad tabletu Gogen

Značka/modely

Značka tabletu Gogen
Model tabletu Maxpad 9
Kód:  WG970x3o
Produktové číslo:  GOGMAXPAD9G5B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01