Obnoviť stránku

Frozen 2 - Hudobné dobrodružstvo Elsa, EN

4,8 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Frozen 2 - Hudobné dobrodružstvo Elsa, EN

Nechajte svoje deti stretnúť sa znovu s Elsou z animovaného filmu Frozen 2, ktorá im okrem svojej krásnej spoločnosti ponúkne okrem iného aj svoj spev! Bábika Elsa, Frozen 2, Hudobné dobrodružstvo je oblečená presne v tých istých šatách, v akých sa objavila aj vo filme Ľadové kráľovstvo 2 a to vrátane plášťa, topánok aj rovnakého štýlu účesu. S plne pohyblivými rukami, nohami aj hlavousi vaše deti budú môcť prehrávať s bábikou scénky z filmu alebo vymýšľať svoje vlastné. A k tomu im Elsa nádherne zaspieva úryvok zo svojej piesne Show Yourself z rozprávky Frozen 2, stačí stlačiť tlačidlo na jej korzete. Na spev potrebuje bábika Elsa, Hudobné dobrodružstvo batérie, ktoré sú súčasťou balenia.


Kľúčové vlastnosti bábiky Frozen 2, Hudobné dobrodružstvo Elsa

  • Inšpirovaná obľúbenou rozprávkou Frozen 2 (Ľadové kráľovstvo 2)
  • Elsa má vlasy, šaty a plášť presne podľa animovanej predlohy
  • Pohyblivé ruky, nohy aj hlava
  • Spieva chytľavú pieseň Show Yourself
  • Deti sa s ňou môžu hrať scénky z filmu alebo si vymyslieť vlastné
  • Hranie s bábikami podporuje detskú fantáziu a kreativitu
  • Bábika Elsa, Hudobné dobrodružstvo je vhodná pre deti od 3 rokov
  • Na spev potrebuje bábika 3 batérie LR44, ktoré nájdete priložené v balení

Elsine šaty sú rovnaké ako z rozprávky Frozen 2

Cnie sa vašim deťom po Else, hlavnej postave zo známeho filmu Ľadové kráľovstvo? Kúpte im túto spievajúcu bábiku, ktorá je oblečená v tých istých šatách a s rovnakým účesom, s akými sa objavila aj na filmovom plátne! Jej šaty sú posiate trblietkami a súčasťou je aj plášť a pár nádherných topánok.

Nechajte vaše deti stať sa súčasťou sveta Ľadového kráľovstva

Bábika Elsa, Frozen 2, Hudobné dobrodružstvo okrem svojho rozprávkového vzhľadu poteší vaše deti tiež úplne pohyblivými rukami, nohami aj hlavou a tak im dopraje nevídané chvíľky zábavy. Môžu ju prezliekať, hrať sa s ňou v domčeku pre bábiky alebo zohrávať scénky z filmu aj celkom vymyslené. Elsa iste poteší každé dievčatko od 3 rokov veku.

Spievajte spolu s Elsou

Hlavnou prednosťou bábiky Elsy inšpirovanej Disneyho rozprávkou Frozen 2 je však to, že deťom dokáže aj zaspievať. Pri stlačení tlačidla na jej korzete sa Elsa rozospieva úryvkom svojej piesne Show Yourself z animovaného filmu Frozen 2. Nechajte svoje deti zažívať atmosféru Ľadového kráľovstva každý deň v spoločnosti tejto nádhernej bábiky Elsy, Hudobné dobrodružstvofirmy Hasbro. 




Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Typ batérií LR44
Počet batérií 3 ks

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Poznáte z

Poznáte z Frozen (Ľadové kráľovstvo)

Druh

Druh Bábiky
Kód:  HRAdn01136
Produktové číslo:  5010993684915

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07