Obnoviť stránku

Disney princezné

Disney princezné

Disney Princezné

Vôbec prvýkrát oslavujeme odvážne a milované hrdinky Disney princezien a Ľadového kráľovstva v Ultimate Princess Celebration. Táto oslava bude celosvetová extravagantnosť, ktorá je neopakovateľná a uskutoční sa len raz za život. Počas celého roka bude prekvapovať a tešiť fanúšikov jedinečným obsahom, produktmi, zážitkami a ďalšími vecami. Pridajte sa k Disney princeznám a oslávte zlaté srdce, odvahu a láskavosť, ktorými nás tieto postavy inšpirujú.

Disney princezná Mulan

Princezná Mulan

Mulan vždy vedela, že je viac, ako ukazoval jej odraz. Ako vzácna, krásna kvetina, ktorá rozkvitá tvárou v tvár nepriazni osudu, princezná Mulan dokazuje jej hodnotu aj mimo svojej tradície viazanej spoločnosťou a stáva sa legendárnou bojovníčkou. Vďaka odvahe, vášni a odhodlaniu vzdoruje presile a dokazuje, že všetko je možné, keď si veríte a nájdete odvahu povedať svoj názor.

Princezná Popoluška

Popoluška vie, že láskavosť je kúzlo, ktoré dokáže zmeniť svet, a preto je srdečná a úprimná ku každému, koho stretne. Či už je to najmenšia myška alebo samotný kráľ, ku všetkým sa správa s rovnakou úctou. Verí v seba a je odhodlaná prekonať nepriazeň osudu, ktorému čelí. Napriek svojej situácii nájde Popoluška odvahu byť láskavá, pretože vie, že láskavosť zvíťazí nad všetkým.

Disney princezná Popoluška
Disney princezná Jazmína

Princezná Jazmína

Jasmína je neuveriteľne nezávislá a silná. Nebojí sa povedať svoj názor bez ohľadu na to, proti komu stojí, a neváha sa postaviť za to, čo je správne. Je nesmierne súcitná a stará sa o svoje kráľovstvo, rodinu a priateľov. Princezná Jasmína vie, že by o svojej budúcnosti nemala nechať rozhodovať nikoho iného, a vo svojom dobrodružstve za sebapoznávaním sa vymaní zo svojej komfortnej zóny, aby našla úplne nový svet hneď za múrmi paláca.

Princezná Rapunzel

Rapunzel je temperamentná a odhodlaná mladá dievčina, so silným zmyslom pre zvedavosť o svete a ochotou vystúpiť zo svojej komfortnej zóny, aby si splnila svoj sen. Napriek tomu, že princezná Rapunzel nepozná svet mimo jej veže, nájde odvahu posunúť sa dopredu a ísť za svojimi ambíciami, pričom objaví nových priateľov a svoje pravé ja.

Disney princezná Rapunzel
Disney princezná Bella

Princezná Bella

Bella zbožňuje čítanie. Rôzne príbehy ju privádzajú na nové miesta, zoznamujú ju s novými ľuďmi a umožňujú jej vidieť nové perspektívy. Vie, že vidieť krásu tam, kde iní nevidia, si vyžaduje odvahu a láskavosť. Princezná Bella je sebavedomá, cíti sa dobre sama sebou a vie, že nie je fér posudzovať knihu – alebo zviera – podľa obalu. Túži uniknúť z jednoduchosti svojho života a nájsť dobrodružstvo mimo svojho provinčného mesta.

Bábiky Disney: Princezné v podobe na hranie aj túlenie

Ak chcete svojmu malému dievčatku urobiť radosť, kúpte mu obľúbené Disney princezné, a to buď ako bábiky, alebo plyšáka. Tieto hračky verne imitujú všetky známe scény nielen svojím oblečením, ale aj pohybmi či zvukovými efektmi. Odhodlané Disney princezné (bábiky), ktoré odovzdávajú hodnoty, ako sú láskavosť, láska a šťastie, milé deti potešia rovnako, ako plyšové hračky.

Princezné Disney – rozprávky a školské potreby

Princezné Disney vaše ratolesti ocenia aj v knižnom vydaní. Nezabudnuteľné rozprávky si tak môžu čítať pred spaním a preniesť sa rovno do sveta dobrodružstva. Nejedna Disney princezná sa im môže objaviť aj na školskom vybavení a potrebách pre usilovných školákov. Uvidíte, že si školské predmety obľúbia o niečo rýchlejšie po boku ľúbezných a odvážnych hrdiniek.

Disney princezné v puzzlovej podobe v izbičke vyniknú

Kreslené Disney princezné v rozprávke zažívajú množstvo dobrodružstiev a krásnych okamihov, ktoré si vaše ratolesti môžu pripomenúť vďaka skladaniu puzzlí či hraniu hier. Skvele sa pri tom zabavia, ale aj precvičia motorické schopnosti a predstavivosť. Ilustrácia obľúbenej Disney princeznej navyše môže skončiť zavesená na stene, stačí, keď puzzle zarámujete.

LEGO® Disney Princess™ prenesú milé deti do sveta zábavy

LEGO® Disney Princess™ je stavebnicou pre deti, ktorá im pomôže byť rozprávkovým princeznám stále nablízku a prehrávať si ich osudové dobrodružstvá stále dookola. Disney princezná Ariel sa tak môže stretnúť s Popoluškou alebo Jazmínou na jednom mieste a vytvárať spoločne nové scenáre podľa ľubovôle vašich najmenších.

Princezné Disney si s deťmi rady zaspievajú

Princezné Disney na elektronike a CD prehrávačoch rozveselia každého. Z izbičky sa razom stane hudobná sála, kde budú trénovať ikonické spevácke vystúpenia svojich obľúbených krások z filmu. Neviete si dať rady s tým, ako ďalej potešiť svoje malé princezné? Ďalšie Disney hračky, ako sú stoličky, stolíky alebo rozkladacie paláce, si zaručene zamilujú.

Spresniť parametre
71 položiek

Disney princezné

V kategórii Disney princezné máme práve teraz na Alza.sk celkom 71 produktov. Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12