Obnoviť stránku

Family Farm

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Family Farm

Family Farm je spoločenská postrehová hra pre dvoch až päť hráčov, vhodná pre deti od štyroch rokov, ktorá pripraví tú najlepšiu zábavu pre celú rodinu. Nápadité výtvarné spracovanie a jednoduché pravidlá si získajú srdce každého malého dieťaťa. Hra dokonale precvičuje pamäť a postreh.
Hráči dostanú na začiatku hry obrázky fariem. Každá z nich je umiestnená v inom prostredí a čo je dôležité – každá je tiež inak vybavená. Doprostred stola sa vykladajú kartičky, na ktorých sú vyobrazené rôzne predmety. Hráč má za úlohu rýchlo zareagovať a siahnuť po kartičke znázorňujúcej majetok jeho farmy. Aby hra nebola tak jednoduchá, na každej kartičke sú vyobrazené vždy predmety dva, takže je jasné, že kľúčom k víťazstvu je byť za každú cenu rýchlejší ako protihráči! Dôležitý je nielen rýchly postreh, ale tiež schopnosť zapamätať si čo najviac vecí z obrázka svojej farmy, aby hráč zbytočne nestrácal čas porovnávaním kartičiek so svojím obrázkom. Na konci hry sa spočítajú nazbierané body a dieťa s najväčším počtom bodov zvíťazí.
Doplňujúce informácie:
Počet hráčov:
2 – 5
Obsah balenia:
18× obrázok farmy
36× karta s predmetmi
100× žetón
1× pravidlá hry
Rozmery balenia:
35 × 22 cm
Odporúčaný vek:
Od 4 rokov

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 4 rokov

Typ produktu

Typ produktu Dosková hra

Základné

Hrateľnosť Základná hra
Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 5
Dĺžka hry 20 min

Jazyk

Jazyk Čeština, Slovenčina, Maďarčina

Žánre a herné mechaniky

Žáner Detská
Kód:  HRA149k
Produktové číslo:  9001890747441

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17