Obnoviť stránku

Dunlop Air hockey

Príslušenstvo k tovaru

Dunlop Air hockey

Hľadáte netradičnú zábavu pre dospelých i deti? So vzdušným hokejom sa nudiť rozhodne nebudete. K hre nepotrebujete poznať hokejové pravidlá, zvíťazí ten, kto bude mať lepší postreh a taktický útok. V oboch zručnostiach vás hra dokonale preverí na hracej ploche s rozmermi 121,9 × 60,9 cm. Puk sa pohybuje veľmi rýchlo vďaka minimálnemu treniu a nie je tak ľahké ubrániť svoju bránku. Nadnášanie puku stôl dosahuje prostredníctvom ventilátora, ktorý je umiestnený pod hernou plochou.

Vždy proti sebe stoja dvaja hráči, vzdušný hokej je však ako stvorený pre domáce turnaje a vyzývanie priateľov k zápasom. Pri hre zažijete veľa zábavy, zlepšíte si postreh a ak hokej zakomponujete do každodenného života, urobíte si ľahko zábavu i s preťahovaním, kto dnes umyje riad.

Kľúčové vlastnosti

  • Hra už pre dvoch hráčov
  • Skvelá hokejová zábava priamo u vás doma
  • Veľká hracia plocha
  • Ručné počítanie bodov
  • Napájanie zo siete (adaptér je súčasťou balenia)
  • Hmotnosť 14,5 kg

Parametre a špecifikácia

Základné

Minimálny počet hráčov 2
Kód:  HRAa8611
Produktové číslo:  8594166102101
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03