Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dobble ZOO

4,8 634 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
12,90 €

Dobble ZOO

Chcete si vychutnať nevšednú zábavu so svojimi kamarátmi, alebo rodinou? Potom je spoločenská hra Dobble ZOO presne to pravé pre vás! S veľmi jednoduchými pravidlami sa nemusíte zdržiavať dlhým vysvetľovaním, proste kartičky rozbalíte a hráte. Hlavným cieľom vo verzii ZOO je nájsť dva rovnaké symboly zvieratiek na rôznych okrúhlych kartičkách. Existuje niekoľko herných štýlov, ako sa s Dobble zabaviť a je len na vás, ktorý si vyberiete, alebo či si vymyslíte svoj vlastný. Hranie Dobble spoľahlivo precvičí váš postreh a zabaví 2 – 8 osôb od 6 rokov. Vďaka skladnému baleniu si spoločenskú hru Dobble môžete vziať prakticky kamkoľvek – zabavte sa pri cestovaní vo vlaku, v škole, v družine, alebo len tak pri trávení času s kamarátmi. Dobble je jasná voľba, ako si rozjasniť deň poriadnou zábavou.

Kľúčové vlastnosti spoločenskej hry Dobble ZOO

  • Veľmi zábavná spoločenská hra vreckových rozmerov v praktickej plechovej škatuľke, ktorá je preto vhodná aj na cesty
  • Roztomilá verzia ZOO s obrázkami zvieratiek
  • Spoľahlivo precvičí váš postreh a súťaživého ducha
  • Cieľom je nájsť dve okrúhle karty s rovnakými symbolmi rýchlejšie ako vaši protihráči
  • Na každej z 55 kartičiek nájdete 8 obrázkov s motívmi zvierat
  • Vďaka mnohým štýlom hrania sa s Dobble nikdy nezačnete nudiť
  • Zapojiť sa môže 2 – 8 hráčov, pričom viac ľudí znamená viac zábavy
  • Jedno kolo svižnej spoločenskej hry Dobble ZOO vás zabaví približne na 15 minút
  • Jednoduchý štýl hrania a pestrofarebné obrázky zvierat zaujmú deti už od 6 rokov

Otestujte svoju bystrosť so spoločenskou hrou Dobble ZOO

Precvičte svoj postreh s jednoduchou, ale pritom veľmi zábavnou spoločenskou hrou Dobble, teraz vo verzii ZOO s obrázkami zvieratiek. Vďaka pestrofarebným obrázkom a jednoduchým pravidlám si ju obľúbia aj tie najmenšie deti od 6 rokov. Základný princíp spočíva v tom, že sa po otočení okrúhlych kartičiek snažíte nájsť dva rovnaké obrázky rýchlejšie, než vaši protihráči. Budete šikovnejší ako kamaráti a pozbierate čo najviac kartičiek?

Niekoľko herných štýlov, ktoré vám zaručia nekonečnú zábavu

Spoločenskú hru Dobble ZOO si môžete ozvláštniť niekoľkými spôsobmi hrania. Môžete napríklad rozdať všetkým hráčom po jednej karte obrázkom dole a po zaznení signálu hráči naraz otočia svoje karty. Bod získa ten, kto ako prvý pomenuje zhodný symbol na svojej karte a na karte v balíčku. Alebo opačná verzia, keď sa namiesto zbierania čo najväčšieho množstva kariet snažíte ich zbaviť. Môžete tiež hľadať zhodné symboly medzi kartami protihráčov a po nájdení umiestniť svoju kartu k danej osobe – zvíťazí ten hráč, ktorý sa zbaví všetkých svojich kartičiek. Fantázii sa s hrou Dobble ZOO medze skutočne nekladú. Vymyslíte si svoje vlastné spôsoby, ako Dobble hrať? 

Zábava s Dobble ZOO doma i na cestách

Hranie neobyčajne zábavnej a živej hry Dobble vo verzii ZOO vás zabaví hoci aj vo dvojici, ale čím viac vás bude, tým viac zábavy. Jedno kolo tejto svižnej spoločenskej hry vám zaberie približne 15 minút, počas ktorých dokonale otestuje váš postreh a súťaživosť. Vďaka skladnému baleniu nie je problém zahrať si Dobble napríklad v škole, alebo na výlete vo vlaku. S Dobble ZOO sa skrátka nikdy nenudíte!

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Kartová hra

Základné

Hrateľnosť Základná hra
Obsah balenia Karty
Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 8
Dĺžka hry 15 min
Náročnosť Ľahká

Jazyk

Jazyk Čeština

Žánre a herné mechaniky

Žáner Postrehová
Subžáner (téma) Zvieratá

Rady

Produktový rad Dobble

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov
Kód:  HRAjd0133
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3558380048992

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19