Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Cool Maker Šijací stroj

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Cool Maker Šijací stroj

Je vaša ratolesť zameraná na výber a výrobu módnych doplnkov, deti sa rady hrajú na návrhára, ale vy sa bojíte, že si na klasickom šijacom stroji prešijú ruky? Už sa nie je čoho báť! Šijací stroj Cool Maker dáva týmto nebezpečenstvám zbohom svojou inovatívnou technikou spájania látok. Súčasťou šijacieho stroja Cool Maker je priehradka na používané materiály, ktorá zabezpečí, že sa váš domov nepremení na galantériu. Nakoniec je možné dopriať vašim deťom zábavu dospeláckeho druhu, ktorá bude rozvíjať ich kreativitu a zároveň ich naučí dokončovať rozrobené projekty. 

Kľúčové vlastnosti Kreatívnej súpravy Cool Maker Šijací stroj

  • Cool Maker Šijací stroj využíva špeciálnu technológiu spájania látok bez prešitých prstíkov
  • Vhodné pre chlapcov, dievčatá aj dospelákov
  • Dekoračný materiál pre výrobu až 5 projektov
  • Šijací stroj Cool Maker spojí všetky druhy látok

Originálna zábava

Unikátny Šijací stroj Cool Maker so špeciálnou bezpečnou technológiou spájania látok je skvelým darčekom pre všetky šikovné prstíky. Kreatívna súprava obsahuje výber krásnych látok a dekorácií pre výrobu originálnych módnych doplnkov, darčekov prarodičom, šatičiek pre bábiky a iných výrobkov.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov
Kód:  HRAjd0076
Produktové číslo:  778988679760

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17