Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Bang! – Zlatá horúčka

4,7 108 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -27 %
10,90 € 14,90 €

Bang! – Zlatá horúčka

Hra Bang! Zlatá horúčka je obľúbená kartová hra pre staršie deti, ktorá je už druhýkrát rozšírená, teraz o osem nových postáv a dva úplne nové herné mechanizmy. Úplnou novinkou tohto rozšírenia sú zlaté okrúhliaky, ktoré sú v hre zastúpené plastovými kamienkami. Okrúhliaky získavate automaticky, akonáhle sa vám podarí nejakej postave zobrať život, napríklad len guľometom či pomocou Indiánov. Za okrúhliaky môžete nakupovať rôzne vybavenie, ktoré pridáva postavám nové schopnosti a vám tak ďalšie možnosti, ako rozvinúť stratégiu. Nové kartové vybavenie je rozhodne veľmi dobre premyslené a prináša do hry čerstvý vzduch a veľa nových možností.
Druhú inováciu predstavuje postava Tieňového odpadlíka. Hráčovi, ktorý je už z hry vyradený, je tak opäť umožnené do hry dočasne vstúpiť a správať sa, ako by bol nažive. Bývalému spoluhráčovi, ktorého život už visí na vlásku, môže odpadlík výrazne pomôcť a svojím konaním napríklad úplne zvrátiť výsledok hry. Dajte si preto pozor na streľbu, ktorá prichádza z cintorína!
Bang! Zlatá horúčka nie je samostatná hra. K jej hraniu potrebujete základnú hru Bang! Každé rozšírenie je možné samozrejme ľubovoľne kombinovať s ďalšími rozšíreniami. Táto skvelá hra zaujme nielen deti, ale aj dospelých a bude častým spoločníkom celej vašej rodiny. Bang! Zlatá horúčka obsahuje 8 kariet nových postáv (všetky majú 4 životy), 24 kariet rôzneho vybavenia, 30 zlatých okrúhliakov a kartu Tieňového odpadlíka.
Počet hráčov:
Pre 4 – 7 hráčov
Odporúčaný vek:
Od 10 rokov
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.
 

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Kartová hra

Základné

Hrateľnosť Rozšírenie (vyžaduje základnú hru)
Obsah balenia Karty, Návod na hru, Žetóny
Minimálny počet hráčov 4
Maximálny počet hráčov 7
Dĺžka hry 20 min
Náročnosť Stredná
Materiál Papier, Plast

Jazyk

Jazyk Čeština

Žánre a herné mechaniky

Žáner Rodinná, RPG
Subžáner (téma) Detektívka/krimi, Príbeh
Herné mechaniky Kooperácia, Vyraďovanie hráčov

Rady

Produktový rad Bang!

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 10 rokov

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Kód:  ZA001c
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8590228008848
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11