Obnoviť stránku

Angry Birds – Človeče

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Angry Birds – Človeče

Angry Birds sú už zase naštvaní! Tentoraz preto, že im zákerné prasiatka ukradli všetky ich vajcia. Preto zúrivé vtáctvo vypustite a vydajte sa s nimi na dobrodružnú nevyspytateľnú cestu. Na tej je totiž na vtáčiky nastražených mnoho nástrah a pascí – buďte teda neustále v strehu. Stretnutie dvoch vtákov znamená návrat vykopnutého jedinca späť do hniezda. Víťazom je hráč, ktorému sa podarí najrýchlejšie presunúť všetko svoje vtáctvo do chlievika za prasiatkami. Tešte sa na odplatu, prasiatka!
Hra je adaptáciou na známu hru Človeče, nehnevaj sa a je ideálnym spoločníkom doma, ale aj na cestách. Všetok herný materiál totiž krásne drží na hracom pláne, vrátane dômyselného kockomatu. Výrobok je vhodný pre 2 – 6 hráčov vo veku od 5 rokov vyššie.


Doplňujúce informácie:
Počet hráčov:
2 – 6
Čas hrania:
15 minút
Odporúčaný vek:
Od 5 rokov

Parametre a špecifikácia

Základné

Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 4
Dĺžka hry 14,71 min
Kód:  ZA318
Produktové číslo:  8590228014320
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02