Obnoviť stránku

HP Elite Slice

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP Elite Slice

V maličkosti je krása

Spoločnosť HP pre vás navrhla úžasnú počítačovú zostavu, ktorá sa zmestí do veľmi malého tela. Toto malé elegantné šasi sa hodí do akéhokoľvek prostredia. Pre okamžité použitie je predinštalovaný moderný operačný systém Windows 10 Pro. Balenie obsahuje aj kvalitnú USB klávesnicu s českými znakmi a USB optickú myš.

V maličkosti je krása.
 

Malý, ale výkonný.
 

Malý, ale výkonný

V tomto malom tele sa ukrýva pomerne dobrý hardvér. Srdcom zostavy je dvojjadrový procesor Intel Core i5 6500T   z rodiny Skylake, ktorý tepe o frekvencii 2,5 GHz. Procesoru asistujú 8GB operačnej pamäte RAM DDR4 SDRAM. O grafickú stránku sa stará Intel HD Graphics 530.


Pre vaše dáta je pripravený rýchly a objemný SSD disk s kapacitou 256 GB.


Jednoduchá a bezproblémová konektivita

Pre bežné periférie, ako sú napríklad veľmi často používané USB flash disky, je tu pripravená dvojica USB portov. Moderný, bleskurýchly a predovšetkým obojstranný port USB 3.1 typu C je samozrejmosťou.Obrazovku si môžete pripojiť pomocou grafického výstupu HDMI.

Jednoduchá a bezproblémová konektivita.
 
 
Kód:  HPBD1021h
Produktové číslo:  1KA90EA#BCM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06