Obnoviť stránku

HOOVER WDXOA 586AHC-S

3,0 2 hodnotení

HOOVER WDXOA 586AHC-S

Spredu plnená práčka so sušičkou Hoover WDXOA 586AHC-S je skvelou voľbou, ak nemáte možnosť sušiť vonku, alebo u vás v byte zaberá sušiak veľa miesta. Model WDXOA 586AHC-S má 1 500 otáčok za minútu a veľký bubon na bielizeň s objemom 8 (pranie)/6 (sušenie) kg. Všetka bielizeň je dokonale vypraná a vysušená, pričom práčka Hoover WDXOA 586AHC-S patrí do energetickej triedy A, takže je v každej fáze úsporná.


 HOOVER WDXOA 586AHC-S

Práčka Hoover WDXOA 586AHC-S výrazne uľahčí pranie bielizne

Spredu plnená práčka WDXOA 586AHC-S disponuje množstvom moderných technológií, ktoré výrazne uľahčia a zefektívnia celkové používanie. Funkcia One Touch umožní bezdotykové prepojenie práčky pomocou technológie NFC s inteligentným telefónom a môžete ju tak ovládať. Samozrejmosťou je možnosť sťahovať nové funkcie a cykly, alebo viesť rôzne štatistiky prania a prehľad čerpania energie. Ďalšou vymoženosťou práčky Hoover je patentovaný systém rozpúšťania pracieho prášku vo vode All In One. Jednoducho sa zmiešajú v špeciálnej komore a následne dôjde ku kropeniu bielizne vytvorenou penou. Výrazne sa tak zníži čas a zvýši účinnosť prania pri nízkych teplotách – 20 °C.


Veľmi tichý, spoľahlivý a úsporný chod práčky so sušičkou Hoover WDXOA 586AHC-S

Invertorový motor s priamym pohonom, ktorý túto práčku poháňa, je veľmi tichý, spoľahlivý a veľmi úsporný. Pre vaše maximálne pohodlie má práčka Hoover WDXOA 586AHC-S prehľadné ovládanie a dotykový displej. Samozrejmosťou je ochrana proti pretečeniu a nadmernému peneniu. Nechýba ani dôvtipná funkcia ako je odložený štart, detská poistka, ukazovateľ zostatkového času prania, alebo ukazovateľ ukončenia cyklu. Odložený štart vám umožní pranie i sušenie pohodlne naplánovať dopredu, napríklad aby ste mali všetko hotové po príchode z práce. Vďaka veľmi prijateľnej hladine hluku sa môžete venovať aj ďalším činnostiam v miestnosti.

 HOOVER WDXOA 586AHC-S

 HOOVER WDXOA 586AHC-S

Praktické parné programy práčky Hoover WDXOA 586AHC-S

Široká ponuka programov poskytne vždy profesionálnu starostlivosť. Veľkou prednosťou sú parné programy, ktoré sa používajú na osvieženie jemných kusov bielizne a na odstránenie pokrčenia. Eliminujú pachy a mnoho kusov oblečenia je tak za krátku dobu opäť pripravených na nosenie. Bielizeň sa navyše oveľa ľahšie žehlí. Pripravené sú tak programy Bavlna, Syntetika a Osvieženie.


Kľúčové vlastnosti práčky so sušičkou Hoover WDXOA 586AHC-S

  • Spredu plnená práčka so sušičkou od známej spoločnosti Hoover
  • Tichý a spoľahlivý invertorový motor
  • Moderné technológie (WiFi, funkcia NFC)
  • All In One – patentovaný systém rozpúšťania pracieho prášku vo vode
  • 16 základných programov + 40 programov One Touch
  • 3 úrovne ošetrenia parou – Bavlna, Syntetika, Osvieženie
  • Detektor hmotnosti a senzorové sušenie
  • Prehľadný dotykový LCD displej s otočným ovládačom
  • Bezpečnostné prvky (zámok dverí, ochrana proti nadmernému peneniu a pretečeniu)

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 70,5 kg

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky So sušičkou
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 54 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Ovládanie mobilom, Detská poistka
Technológie práčky Aqua stop

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  HOOVPS001
Produktové číslo:  31007462
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18