Obnoviť stránku

HOOVER WDWT45 485AHC-S

+ 5 rokov záruka po registrácii + 11 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
3,2 4 hodnotení

HOOVER WDWT45 485AHC-S

Spredu plnená práčka so sušičkou je skvelou voľbou, ak nemáte možnosť sušiť vonku, alebo u vás v byte zaberá sušiak veľa miesta. Model WDWT45 485AHC-S od spoločnosti Hoover má všetko, čo sa od moderného spotrebiča očakáva. 1 400 otáčok za minútu a veľká nádrž s objemom 8/5 kg bielizeň dokonale vyperú a vysušia, pričom zariadenie patrí do energetickej triedy A, takže je v každej fáze maximálne úsporné. Pre moderne zmýšľajúceho používateľa je pripravená možnosť ovládania cez pripojenie k WiFi a funkcia NFC s aplikáciou Wizard.


HOOVER WDWT45 485AHC-S

Jednoduché ovládanie na veľkom LCD displeji

Na veľkom LCD displeji nájdete vždy to, čo hľadáte, od priebehu cyklu až po informácie o nastaveniach. Široká ponuka programov poskytne vždy profesionálnu starostlivosť. Veľkou prednosťou sú parné programy, ktoré sa používajú na osvieženie jemných kusov bielizne a na odstránenie pokrčenia. Eliminujú pachy a mnoho kusov oblečenia je tak opäť pripravené na nosenie za krátku dobu. Bielizeň sa navyše oveľa ľahšie žehlí. Pripravené sú programy ako Bavlna, Syntetika a Osvieženie.


Praktické funkcie práčky Hoover WDWT45 485AHC-S

Motor s priamym pohonom, ktorý práčku Hoover WDWT45 485AHC-S poháňa, je veľmi tichý, spoľahlivý a úsporný. Samozrejmosťou je ochrana proti pretečeniu a nadmernému peneniu. Nechýbajú ani dôvtipné funkcie, akými je odložený štart, detská poistka, ukazovateľ zostatkového času prania alebo ukazovateľ ukončenia cyklu. Odložený štart vám umožní pranie i sušenie pohodlne naplánovať dopredu, napríklad aby ste mali všetko hotové po príchode z práce. Vďaka veľmi prijateľnej hladine hluku sa môžete venovať aj ďalším činnostiam v miestnosti.

HOOVER WDWT45 485AHC-S

Kľúčové vlastnosti práčky so sušičkou Hoover WDWT45 485AHC-S

  • Invertorový motor
  • Moderné technológie (WiFi, funkcia NFC)
  • All In One – patentovaný systém rozpúšťania pracieho prášku vo vode
  • 16 základných programov + 40 programov One Touch
  • Prehľadný dotykový LCD displej
  • Bezpečnostné prvky (zámok dverí, ochrana proti nadmernému peneniu a pretečeniu)

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 69 kg

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,5 m (1,5 m)

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky So sušičkou
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 45 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Invertorový motor, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Ovládanie mobilom, Detská poistka

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  HOOVPS004
Produktové číslo:  31007464
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09